lørdag 24. november 2007

Reklamerer nok en gang for Ureadin 10

Ureadin 10 ... en fantastisk lotion fra Spania. Takker sykepleier Atle, Los Teques som tipset oss om denne.

Etter at vi kom hjem for nå 2 måneder siden, har vi kun brukt kortison på hender og hode. Huden på kroppen til lillebror og storesøster har kun blitt smurt med Ureadin 10, og den er babymyk. ( noen sprekker her og der betyr ikke så mye da ) Får nesten tårer i øynene av å se på de, det er så utolig godt å nesten være som alle andre. Vi smører morgen og kveld, og ungene har det kjempebra.

Denne kremen inneholder urea og dette kan svi, noe som ungene av og til merker i form av kulde. Da er det bare å blåse litt på dem og det hjelper. Sykepleier Atle tipset om at det er lurt å gå ut og smøre, men i vinter Norge kan det være litt vel kaldt :-)

Vi hadde med oss 3 liter hjem og vi har brukt 2 liter på disse to månedene, så med tanke på at vi ikke skal sydover før i mars igjen var det utolig snillt av min tante som bor i Spania og handle litt for oss. Hun tok med seg hele 4 liter til oss hjem til Norge. Tusen tusen takk.

I morgen har storesøster danse oppvisning og vi ser at den fine huden hennes gir henne litt ekstra selvtillit.

tirsdag 20. november 2007

Krystallfiolett / mobbing

Sprukne fingre og øreflipper har godt av litt pensling med krystallfiolett. Men som navnet forklarer er dette en fiolett veske som farger noe enormt.

Akuratt nå har storesøster fått en sprukken øreflipp og hun har blitt malt, noe som ikke var like gøy da hun gikk på skolen. Da hun kom hjem ville hun veldig gjerne vaske det vekk , ettersom noen på skolen hadde ledd av henne.

En mor får vondt i magen av slikt, det er liksom dette vi er redd for. Mobbing på skolen.

Dette var vårt gruppearbeid tema på Los Teques , et fryktelig vanskelig og men viktig tema .

Merker at jeg gruer meg til den dagen evt. må ta tak i dette, nå velger jeg å håpe på at vi vil slippe det.

søndag 18. november 2007

Storesøster får utslett på fingre

etter stripps og bandasje. Pilen viser kuttet hennes i dag litt over en uke siden det skjedde. Det har grodd veldig fint, men resten av fingeren/-ene hennes har fått utslett.
Så da ble det Alsol på storesøster også, sammen med kortison kremer + fet fuktighetskrem ( Locobase Repair ). Vi bruker ikke Ureadin 10 på hud der hvor det er sår, da dette kan svi.

Storesøster blir ogs lett plaget med tørr hud rundt munnen, så hun får også litt Alsol omslag der, etterfulgt av kortison krem og fet krem.


Det ble en lang morgen med masse behandling, men det er lenge siden nå - så vi får være takknemlige for det.

lørdag 17. november 2007

Utslett etter plaster

Lillebror sine to sting over øyet har ført med seg masse kløe og oppkloring av hans gamle kutt i panna fra april. I dag morges så det ikke bra ut. Ikke lett å legge plaster over nå han reagerer på alt mulig.
Som dere ser er det lille kuttet ført med seg et stort område med utslett i panne. Derfor prøvde vi oss litt med Alsol behandling i dag både i panna og på litt såre fingre. Slik ser det ut. Vætede kompresser med Alsol, hendene blir også pakket inn i film for å holde på fuktigheten. Slik må han sitte i 20 min og da er det godt å ha en god film på TV'n.

tirsdag 13. november 2007

En uheldig uke

eksemen er bra og det er så godt. Vi smører kun med Ureadin 10 på hele kroppen morgen og kveld. Huden er myk uten noe utslett :-)

Men barna har hatt sine uhell denne uken som gjør at plaster bruk fører til utslett.

Lillebror datt tirsdag og fikk et kutt over øyet. To sting på legevakten.

Storesøster spikket på skogstur på skolen torsdag og kuttet seg i fingere. Fikk stripps på legevakten.

Begge godt plasteret.