mandag 27. april 2009

Vårens klipp


Lillebror sitt korte hår vokser fort og nå var det jammen på tide å ta frem klipperen igjen. Han har blitt så stor nå.. 5 1/2 år og det går mye greiere å klippe han. Kiler fortsatt litt i nakken, men det er bare morsomt :)

Bjørke pollen


Det er varslet kraftig spedring av bjørkepollen i dag. Begge ungene har fått utslag på prikktest for bjørk - økende grad for hvert år, men de har ikke reagert før .... helt til nå. Helgen har vært slitsom for de begge to med mye kløe i øyne, rennende nese. Lillebror spesielt har også vært litt "sutrete".
Typisk at det skal slå ut dette året - da vi ikke er forberedt med noe medisin liggende. Så i dag må lege kontaktes slik at vi kan få noen nye resepter.

søndag 26. april 2009

Eksem

Det har vært stille her på bloggen ... igjen ... og det skyldes hektiske dager. Vi har hatt noen uker med masse behandling for å få eksemen under kontroll igjen. Den har liksom levd sitt eget liv den siste tiden. Kommer tilbake i tide og utide.

Med mange grønnsåpebad, kortison og en hel masse Rød ApoBase, Locobase Repair, Ceridal og tubifast har huden til begge ungene blitt mye bedre igjen.

Det tar bare en masse tid og forberedelse for å få plass til alt dette i hverdagen. Ungene har jo sine aktiviteter, venner og lekser som det også må settes av tid til.

Men vi klarer det.. det er ikke alltid like gøy - så det blir desverre litt diskusjoner nå og da. De blir lei ... de er lei.