mandag 27. juli 2009

Innvendig behandling ?

Ferie tiden er over .. 2 uker er altfor lite og det går så altfor fort. Hatt en flott tid - familietid. Ekemen oppfører seg som er Jo-Jo... jeg kommer aldri til å bli klok på den.


Inspirert av Nettmøtet med Dr. Bondevik og har endelig fått handlet inn det nødvendige til å starte med innvendig behandling. Eskim olje / Mivi Totalt / Sanasol.

Storesøster er flink hun tar alt - vi starter og slutter med Sanasol.

Lillebror er det ikke like lett å få i Eskimo olje og Mivi Total - det smaker jo alt annet enn godt. Han får bittelitt.. kansje med tiden klarer vi å gi han mer.

mandag 13. juli 2009

Det bobler i huden

Det er ferietid. Biler hjemover fra Nord - Norge ...overnatter i Trondheim. Huden til storesøster er alt annet enn bra akuratt nå. Det bobler i huden, mest på overkroppen. Jeg blir helt kvalm !!! Kløen er hennes verste fiende akuratt nå. Vi gjør alt for å lindre. Eksem = noe dritt!!

søndag 5. juli 2009

Smørehjelp





Smørehjelp er fint å ha når man har eksem. Da blir det så mye morsommere å smøre. I dag er det tante og lille kusina mi som er hjelperne mine. Mamma synes det er flott å ha en slik støttende familie for det avlaster henne også :-)

fredag 3. juli 2009

Storesøster sin egen behandlingsreise

Det er SFO stengt og storesøster er så heldig å få være sammen med besteforeldrene på hytta. Det er sydenvær ute og båttur til Spjærekilen er helt ideelt. Det blir bading i saltvann, soling og kos. Rolige dager. Fine dager. Eksemfrie dager.
Bestefar har kjøpt Ringblomst krem som hun tester rundt munnen.
Hun ringer stolt og forteller hvor fantastisk bra denne er ... hun er nesten helt myk.
Lykke :-)