onsdag 8. november 2006

Ny oppfølgingstime hos spesialist

i dag. Etter forrige ukes behandling er både storesøster og lillebror ganske bra og det kunne legen vår også konstatere. Men som han sa, er at det ligger under overflaten og ulmer. Noe som betyr at det ikke er langt fra å være nesten eksem fri til full oppblussing.

Elidel blir fortsatt vår daglige krem sammen med Locobase fetkrem. Smøringen fortsetter med Elidel og Locobase , både morgen oog kveld.
Legen forbredet oss på at tilstanden deres i dag, er nok noe av det beste vi vil få. Ikke helt det svaret jeg ønsket meg, men vi må bare innse at dette er noe vi / de må leve med.

Voksentoppen ble heligvis nevnt, noe som jeg har lest mye om de siste ukene. Legen vår vil søke om en ukes behandligsopphold der, så vi får bare krysse fingerene for at vi kan få muligheten til å komme oss dit.
Når man leser om VT og evt behandlingsreiser til syden lurer man jo fælt på om man hører til de som faller under slik behandling, og det fikk vi på en måte bekreftelse på i dag.

Nå skal jeg ringe til trygdekontoret og høre hvordan det går med vår søknad om Elidel på blå resept. Begynner å bli store utlegg for denne kremen nå.
30 g = betaler vi 935 kr for.
Forbruket vårt er stort da to barn skal smøres fra topp til tå, hver dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar