tirsdag 5. april 2011

Innlegg på Eksemskolen på Rikshospitalet i dag


Da er jeg hjemme igjen etter en fin formiddag på Rikshospitalet og Eksemskolens andre og siste dag for denne gangen. Jeg fikk starte dagen med mitt innlegg om å leve med barn som har atopisk eksem. Det var en flott gruppe som var veldig aktive, noe som alltid moro. Håper at de fikk ett lite innblikk i hvordan vår hverdag har vært og at det er lov å føle seg fortvilet over denne sykdommen.

Måtte ta et bilde av den flotte veggen med alle spørsmålene og forventningene som deltagerne ble spurt om å skrive ned på dag 1 av kurset. Jeg håper mange har fått svar på mange av sine spørsmål, fått en masse ny kunnskap og ikke minst fått snakket med andre i samme situasjon .


Her er noen av de flotte spørmålene og forventningene fra veggen.Lære om hjelp i kortisonfrie perioder


Se om det er behov for endring av kortisonbehandling


Avklaring sammenheng allergi og eksem


Økt fortsåelse for hva som utløser eksem hvordan forebygge


Lære om sykdommen


Hva slags grad av stopisk eksem har vårt barn


Takk for en flott start på dagen til deltagerne fra denne rundens kurs - dere skal vite at dere gir meg masse tilbake ved at jeg får fortelle om vår hverdag.


Lurer noen på om jeg ikke jobber om dagene .. jo da jeg jobber. Har alltid jobbet 100 %, men jeg startet å jobbe 80 % i fjor og bruker litt av min fridag på Eksemskolen og møter i Atopikerutvalget. So now you know :)

2 kommentarer:

 1. Kjempe fint å treffe deg på eksemskolen i går :) Du var kjempe flink og tror nok du traff de fleste rett i hjertet når du snakket.
  Kjempe fint å treffe noen som har gått denne rund dansen før en selv, og at det faktisk er lys i tunnelen. Så tusen takk til deg som står på så mye ikke bare for barna dine, men også for andres barn og foreldrene deres :)

  SvarSlett
 2. God morgen Cathrine - tusen takk for kjempekoselig hilsen nå på morgningen :)

  Hyggelig at at du satt pris på innlegget mitt.

  Har tror på at vi sammen kan gjøre en forskjell :)

  Ha en flott dag. Klem

  SvarSlett