fredag 25. mai 2007

Pysj forbruk.


Vi har forbruk på pysjer. Med så masse smøring av fete kremer , blir de fortere gjennom"våte" av krem enn for små - og de havner i søppelen.
De perfekte pysjene er selvfølgelig de som er hele. Det gjør det mye vanskeligere å komme til å klø. Men det er ikke like lett å finne disse til en grei pris.
Jeg har lagt min elsk på Hennes & Mauritz sine hele pysjer som koster fra 98 - 129 kroner, noen som er overkommelig. Og de er en av få som har slike hele pysjer i størrelser helt opp til 128.
Men det er jo mest utvalg for gutta, noe som er litt urettferdig, så storesøster har både Tigergutt og Ole, Dole ,Doffen pysj.
Jeg skulle ønske flere forhandlere satset på dette, billige, smarte pysjer.Her er vår samling i dag 9 stk fra fire år og opp til syv år.
Heldigvis reagerer de ikke på fargen i disse pysjene etter at de har blitt godt vasket.


Her er go' ungene ferdig smurte og klare for natti natti i hver sin Tigergutt Pysj.
Vi feirer i dag - 1 MÅNED NESTEN FRI FOR KLØE - det er helt fantastisk og barna har det bedre enn noensinne.

1 kommentar:

  1. Et lite pysj-tips; på Sparkjøp har de enkle, greie og hele pysjer til under hundrelappen (om ikke jeg husker helt feil..) Jeg brukte dem masse til guttungen min da han var liten, - kneppet dem på ham bakfram... Han var en kløpper til å ta av pysj og bleie i løpet av natten.. ;o)

    SvarSlett