tirsdag 29. april 2008

Hender og munn

Utslettet til storesøster vil ikke holde seg unna munnen og hendene lenge nok. Her savner jeg virkelig en vidunder kur. Hun begynner å bli stor jente nå og gir utløp for hvor lei hun er denne eksemen ofterenå. Hun får alsol omslag flere ganger i uken på hender og ansikt, men vi kommer liksom ikke over dette stadiet.

Vi har smurt en del med hvit vaselin rundt munnen med ok resultat-men dette er nok heller ikke den vidunder kremen vi stadig drømmer om.
Såret og tørrheten rundt munnen vil liksom ikke slippe. Det er noen dager verre og heldigvis noen dager bedre, men det varer så kort. Dette er noe storesøster er veldig dumt. Har du noen behandlings tips- så takker vi masse for det.


Hendene hennes er også mye bedre enn vanlig, men det er der. Hard hud har hun på enkelte partier.

Stor som hun har blitt vet hun hva som hjelper og ligger gjerne i 2o min med Alsol omslag både her og der. Tubifast bandasjer på hendene om natten har blitt en rutine.

1 kommentar:

  1. åh, huff :/ skjønne godt ho e litt lei av alt det der! brukte sjøl tubifast over hele kroppen da æ va sånn 15 år og oppover :/ Va lite morsomt å bli pakka inn i det!

    SvarSlett