fredag 11. juli 2008

Heeeelvetes DRITT !!!

Er så sinna, lei meg og frustret. Skulle ønske jeg kunne fri barna mine fra denne dritten. Om jeg bare kunne ta det i steden.

Ungene har hatt fri helen uken og det ikke noe som tilsier at eksemen skal blusse opp. Opp turer og ned turer. Gang på gang. Det er det som knekker en.

Storesøster lå meg alsol omslag på forskjellige steder på kroppen i kveld. Anklene, knærne, ansiktet, magen og HENDENE. Tårene rant i store strømmer nedover kinnene hennes, da hendene verket så. Stivheten i fingerene skremte henne og ikke minst meg. HAT........

Masse smøring og kos og våtbandasjer oppover armene og på bena. Håper natten kan lege de verste smertene slik at dagen i morgen vil bli bedre for henne.

Det gjør så vondt langt inne i sjela.....................

5 kommentarer:

 1. Stakkars barn og stakkars resten av familien, føler med dere og håper det går bedre allerede;) stor klem fra oss

  SvarSlett
 2. Hei
  Det er mulig dere har testet ut mye av det jeg skriver om, men vil gjerne fortelle hva som har gjort at vi har fått et nytt og bedre liv.
  Jeg har ei jente på 1 1/2 år som har hatt eksem fra 6 ukers alder. Har vært svært plaget, eksem over det meste av kroppen, KP bad, olje bad, kortison daglig. Fryktelig mye kløing. Testet masse, kun utslag på egg på prikktest. Denne våren har vært ekstra ille, har endt opp med å bruke Flutide hver dag. Bestilte time på Balder klinikken i Oslo, hos en ekspert i miljø og ernæringsmedisin. Fikk beskjed om å kutte ut melk og hvete fra kosten( i tilegg til egg) da det ofte er en av disse som skaper eksem. Startet med Udo`s choice flytende omega, store doser. I tillegg har hun fått probiotica,kjøpt på helsekost, legene der mener mye av grunnen til eksem er at tarmfloran ikke er optimal som gjør at tarmen kan "lekke" nåringsstoffer, som trigger immunforsvaret. Lille jenta vår fikk bedring i løpet av få dager, har nå testet ved å gjenninnsette mel, det går helt fint, melk får hun eksem av med en gang. Og hun har IKKE slått ut på allergiprøver. Både hun og vi har fått en helt ny hverdag, nesten ikke kløe mer. Hendene hennes som BESTANDIG har hatt store sår, har ikke en eksemflekk. Det er nesten ikke til å tru!
  Håper noe av dette kan være til hjelp!
  Kristine

  SvarSlett
 3. Hei.

  Jeg vet ikke hvor du bor, men har du hørt om galvanic spa fra nuskin?

  Dette er et verdenspatentert apparat som har mangen bruksmuligheter.

  En dame hadde her i forrige uke hatt helvetesild på armen. Ved bruk av apparatet, forsvant smerten momentant. Helvetes ilden var vekke etter et par dager.

  Ved regelmessig behandling 2 ganger i uken på 5 minutter på problemområdet tenker jeg dere er kvitt problemet..

  Apparatet sammen med kremen koster ca 3 000,- Hvis dere ikke er fornøyd, får dere pengene igjen..

  Send meg gjerne en mail

  anitager@start.no

  Sjekk også :

  www.nuskin.com

  eller

  www.rynkestrykejernet.no

  DETTE ER VIRKELIG VERD Å PRØVE...


  Hilsen

  Anita

  SvarSlett
 4. Hei Kristine, interessant å høre om deres behandling. Kansje dette kan være noe for oss. Kjempegodt å høre at dette var løsningen for dere.

  Mor har det bedre nå...storejenta mi også, men desverre etter en ukes ferie nå... er de ikke så mye bedre.

  Jeg er åpen for noe nytt..kansje det blir en tel til Balder klinikken i morgen. Tusen takk for kommentar.

  Søskenmamma

  SvarSlett
 5. Hei Anita, tusen takk for kommentar. Har ikke hørt om galvanic spa fra nuskin, men tar en titt på siden.

  Søskenmamma

  SvarSlett