fredag 26. september 2008

Helvete !!!!!!!!

Tidligere i kveld skulle dette innlegget kun være en kommentar på lillebror sitt ansikt og hans rødhet. Han gråt da vi smurte han i ansiktet i kveld stakkars .....

.... men så var det storesøster sin tur til å smøre og da hun kledde av seg viste det seg at overkroppen hennes så slik ut. SKRIK.............


Hva har skjedd.... jo da vi la merke til litt utslett i går, men dette her er jo verre enn på veldig lenge. Det har nok vært veldig vanskelig å ikke klø i dag .. slik at det har blitt verre pga det og det skjønner jeg veldig godt. Det var ikke noe gøy å smøre foran vennninnen hennes som er på overnatting...godt hun er en god venninne som kjenner til denne sykdommen. Men det ble noen tårer på storesøster før legge tid også. Jentene var så flinke til å legge seg og begge sovnet ved halv ti tiden.


1 time senere våkner storesøster i gråt og høye hikst. Det kløøøøøøøøøøøøøøøøør.......................noe helt vannvittig. Det knyter seg i brystet mitt, føles som om ingeting jeg kan gjøre vil lindre.

Vi tapper i badekaret og hun får bade litt i KP bad... det svir, men heldigvis gir det verste seg litt etterhvert. Vi får tørket og lagt oss i storesenga.


Har nå smurt med kortison og lest litt bok før litt kald fuktighets krem, tørke litt og på med hel pysj og sokker. Etter eget ønske for da er det vanskeligere å klø sier hun. Tapre jenta vår. Finner ikke noen Phenamin liggende, har ikke brukt det på aldri så lenge så lageret vårt er ikke blitt fylt på. Skriver det ned på huskelapp at vi trenger ny resept. Godt å ha i skapet for slike episoder.

Storesøster er trett ... klokken nærmer seg halv tolv nå... og jeg er midt i baking til lillebror sitt bursdags selskap. Puh... dette blir sent kjenner jeg. Hun legger seg til greit, vondt med altfor trett nå, spør om vi kan bære henne til rommet sitt og vennninnen når hun har sovnet. Selvførgelig :-) .. og så klarer hun heldigvis å sovne.

Fy f................. for noe dritt

3 kommentarer:

 1. Vil egentlig ønske lillebror til lykke med dagen og sender mange klemmer til barn og voksne hos dere. Jo, det er no dritt!

  Glad for at dere fant vitapanen, - jeg vet om den fra min mor, men har liksom ikke tenkt over at den ikke er innlemmet i deres arkive over salver og kremer. Vi har den jo liggende til psoreasis -lekkene.

  SvarSlett
 2. Det er godt at du har to tøffe barn som må takle mange plager, har ei jeg også men ho har vært fin det siste året - minimalt med eksem, vi har kun brukt locopase og sprayet med aloe vera innimellom. Vi går dessverre inn i en kaldere periode ja med tørrere luft og tettere klær så jeg er spent. Lykke til videre og klem herfra.

  SvarSlett
 3. huff..ikke bra,men tøffe barn er dem ja!!
  Her blusset storebror sitt eksem opp ehr om dagen,fatter ikke hvorfor,bare sånn plutselig,masse nupper over hele kroppen =(

  SvarSlett