lørdag 22. mai 2010

Tid for grønnsåpe bad

lørdag 22. mai 2010
Med det flotte varme været som vi har hatt på østlandet de siste dagene har lillebror fått litt utslett her og det. Spes i ansiktet, hals, nakke, hender og håndledd. Da var det godt med et grønnsåpe bad. Flinke gutten vår fikk 20 min i godt Krystall Original grønnsåpe bad.
Etterfulgt med Elocon på flekker på kroppen og Apolar på flekker i ansikt og hals + Canoderm smøring på hele kroppen og Locobase Repair i ansikt og hender. Var spent på om han ville reagerere på Canodermen i form av svie - men det gikk veldig bra :)

4 kommentarer:

 1. Kjempeflink gutt og kjempeflink mamma! Klem!

  SvarSlett
 2. Har fortsatt litt hakeslepp over at det å ha Atopisk eksem, er så ekstremt tidkrevende. Lærte mye av foredraget ditt, og hudlegen sitt, under Vestl.konferansen. Du er flinke Siw!! Og så har to nydelige unger :)
  GOD PINSE :)Klem

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg har vært inne på bloggen din en del ganger før, men aldri kommentert. Flott at du har laget denne bloggen, sikkert veldig lærerikt for andre foreldre med "eksembarn". Jeg har ikke barn selv enda, men håper inderlig de slipper å få eksem. Jeg har selv vært plaget med det fra og til siden jeg var liten, nå er jeg 25. Jeg lurer på om dere har noen erfaring med DermaSilk-produktene (http://www.medecapharma.com/no/)? Jeg har akkurat bestilt og mottatt DermaSilk-hansker selv, og er spent på om de har noen effekt. Kan jo evt. oppdatere deg når jeg har prøvd de en stund.

  SvarSlett
 4. Lillefy: takk for hyggelig hilsen:)

  Gunn: det er vel slik det er med sykdommer en ikke selv føles nært på kroppen selv. Hyggelig at du likte foredraget mitt - alltid litt spennende det.

  Anonym: takk for din kommentar og tusen takk for at du setter pris på bloggen vår. Vi har dersverre ikke noen erfaring med Derma Silk produktene. Men sjekk ut bloggen til Eksemmamma, tror de har prøvd ut et og annet.

  Hører gjerne fra deg når du har testet ut hanskene - det høres kjempeinteressant ut. Lykke til.

  SvarSlett