mandag 28. februar 2011

"Selv folk med eksem vil gå med Lars Monsen"

http://www.nrk.no/kultur-og-underholdning/1.7527175
skrevet av Henrik Brattli Vold


Vi har til og med noen som melder seg på med eksem for å få seg en tur. Jeg mener vi ønsker oss noen med litt større utfordringer enn det, sier hun.

Hun er Liza Behncke Priestley og er ansvarlig for å finne deltakere til programmet i Mastiff.

-------

Til og med sier hun faktisk . Hvor dumme er de liksom de med eksem som tror at de er de kan få seg en gratis tur pga en uskyldig hudsyksom. På grensen til mobbing?

De skulle nok bare visst hva det innebærer å ha atopisk eksem og hvilke utfordringer hverdagen er preget av.

Blir så utrolig sinna og trist av slike uvitende kommentarer - det beviser egentlig hvor viktig det er å fortelle mer om denne sykdommen!!

Eksem er ikke bare litt utslett, MEN SÅ MASSE MASSE MER.

2 kommentarer:

  1. Herregud da, det var jo bare helt utrolig latterlig! Jeg kan knapt gå utenfor døren i litt regn/snøvær eller kulde, uten å få kløende og sviende utslett i ansiktet og på hendene. For ikke å snakke om flammende og stram hud... Går knapt nok ut hvis ikke det er sol! Signerer deg på denne, altså! Uvitende fjols...

    SvarSlett
  2. Og forresten så synes jeg det er tøft gjort av folk med eksem å stille opp til ett sånt program! Det er tungt å skulle gå tur hvis man sliter med helsa. Mange med eksem liker dessuten ikke å vise seg fram hvis de har synlig utslett, så det å gå offentlig ut på TV, er ett stort skritt, synes jeg. Jeg liker knapt å bli tatt bilder av hvis det ikke skjer på eget initiativ.

    SvarSlett