fredag 12. oktober 2012

Tidkrevende eksembehandling

Da var lillebror ferdig med sitt grønnsåpe bad - og det er bare fuktighetskrem som må smøres før han legger seg.  Storesøster badet rett etter skolen og før bursdagsfeiring.


Onsdag var vi på oppfølgingstime hos legen vår.  Akuratt 4 uker etter at vi kom hjem fra Gran Canaria. Hun var ikke 100 % fornøyd.

Storesøster har fått tilbakefall av eksem i ansikt og hals/nakke + noe på hender.
Lillebror eksem på albuer.

..men det er det, sier jeg da.  Legen derimot mente  de begge hadde sekundærinfeksjoner som kunne spre seg.  Behandling med  grønnsåpe bad hver dag + kortison tilsatt antibiotika + karbamidkrem så mye som mulig.

Et slikt behandlingsopplegg gjør noe med hverdagen da dagene allerde er fylt opp med lekser, trening og venner.

Men vi har klart å fått badet ungene i hvert sitt bad de siste dagene, enten før eller etter ulike aktiviteter. Det er bare viktig å forberede seg og legge en plan. Noen dager er vi bare nødt til droppe venner eller trening for å få det til, men det må til for at behandlingen blir gjennomført.

Ønsker alle en flott helg.

2 kommentarer:

  1. Så dumt at eksemet er tilbake så kort tid etter at dere var på behandlingsreise. Dette er tidkrevende greier, men som du sier så må enkelte ting bare vike for å få det til. God bedring, håper det blir bedre snart! ❤

    SvarSlett