mandag 17. juni 2013

Større kremforbruk jo større barna blir

...det er jo logisk. Jo, eldre de blir jo større blir de og de får mer hud som trenger pleie.

Ungene bruker ca 2 x 500 ml Canoderm i mnd nå. Det blir en del i året det. Viktig å holde orden på alle kvitteringer da, slik at vi får benyttet oss av refusjonsordningen 5.22.

Etter anbefaling kjøpte jeg inn en ny krem fra Avene i dag som jeg tenker ungene skal få prøve i ansiktet. Noen som har erfaring med denne?

3 kommentarer:

 1. Hei Søsken-mamma

  Jeg kjenner litt til produktet fra den tiden jeg jobbet med Avène. Det unik med Avène Tolerance extreme er at det er tilpasset svært sensitiv hud. Produktet er uten parfyme, konserveringsmidler og andre eventuelt irriterende stoffer i tillegg til at det er basert på beroligende kildevann. Produktet har svært høy toleranse og gjør produktet spesielt egnet til sensitiv hud. Om man er veldig tørr kan det hende man må supplere med en fetere krem.

  Beste hilsen Ingrid

  SvarSlett
 2. Hei,

  Avene er den kremen jeg liker best for min eksemhud. Jeg er ikke spesielt hardt angrepet, men får til tider litt eksem i fjeset og har på hendene stort sett hele vinteren. I Fjeset kommer det bare når det er veldig kaldt, og da liker jeg godt merkets kuldekrem. Ellers er det den håndkremen jeg er mest fornøyd med å ha i veska.

  Lykke til.

  SvarSlett
 3. Hei -

  takk for tips mht Avene produkter.

  Vi fikk vel ikke testet Avene Tolerance godt nok til å få den som en favoritt, ungene har blitt så store at de er med på å velge produkter selv nå og akuratt i sommer danket ikke denne ut en av de gode gamle kremene.

  Tar med med tipset om Avene sin håndkrem, der jobber vi fortsatt med å finne den ultimate kremen som ungene kan ha i skolesekken.

  Hilsen Søskenmamma

  SvarSlett