mandag 19. august 2013

Høstens eksem program for Søskenmamma

Sommeren er over for denne gangen og det er bare å forberede seg til høsten eksem egasjement. Dere som følger oss vet at jeg er veldig opptatt av sette fokus på eksem og (spesielt)barn. Det er SÅ mange dere ute som ikke vet hva denne hudsykdommen innebærer. Selv har vi to barn på i dag 12 1/12 år og snart 10 år som har hatt denne kroniske sykdommen siden de var spedbarn

Min eksemkalender for høsten inneholder bla dette:

* Starter opp denne uken med høstens første møte i Atopikeutvalget, Psoriasis og eksemforbundet. Vi har jo mye vi ønsker å gjøre, så det blir spennende å se hva vi klarer å få til den kommende sesongen.

* Eksemskolen på Rikshospitalet holder 2 eksemskoler denne høsten. Første kurs ut starter allerede 11. september / 18. september, da holder jeg som vanlig mitt innlegg på dag 2.

* Psoriasis og eksemforbundet i Fredrikstad har invitert med til å holde foredrag lørdag 21. september, noe som jeg har takket ja til.

* Høgskolen i Buskerud, som utdanner sykepleiere inviterte meg til å undervise hos de 1 times tid i november. Dette gleder jeg meg spesielt til.

* Eksemskolen holder sin 2 eksemskole i høst 20. november / 27. november, da er jeg igjen klar for mitt innlegg.

Så her må det forberedelser til og foredrag må oppdateres.

Gleder meg masse egengtlig :) Ønsker alle en fin uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar