tirsdag 29. juli 2014

Litt ekstra behandling etter ferien på lillebror

Lillebror sin hud ble utrolig fin og brun i Usa. Det ble mye saltvannsbad, men dessverre også en del klorbading da vi hadde dette veldig tilgjengelige på våre bosteder.  Han har nok fått badet mer enn det som var godt for han, men denne ferien ble hans "lykke" over å bade hele tiden innfridd.

Han var flink til å smøre før klorbading og dusjet alltid godt etterpå etterfulgt av ny smøring.

Men varmen trigget dessverre frem kløen , spesielt de siste dagene og på flyet hjem var han veldig plaget. Han tømte nesten en 100 ml med Blå Apobase på flyet hjem, han ble så tørr og kløete.

Det var rett hjem til grønnsåpebad og ekstra overhaling av supermamma. Tror vi skal få orden på dette ganske raskt igjen.

Lillebror nå.


Tørre knær som klør, de har fått pigment forandringer og fortykket hud.  
Knærne blir smurt med Elocon + tubifast på natten.


Begge albuene, trenger også litt ekstra TLC ( tender loving care )   - samme status som knærne, den ene noe infisert.
Den blir smurt med Betnovat m/chinoform + tubifast på natten.
 
Film på Ipaden er godt å ha mens smøring og venting pågår. En tålmodig gutt.
 

Supermamma har svart belte i kortison og fuktighetskrem smøring....

.. det blir to langerunde mer smøring. 1. runde med kortisonkrem der det trengs - så 10 minutter etterpå 2. runde med et ordentlig godt lag med Canoderm.
------------
 
Storesøster har holdt seg ganske bra. Hun har nedprioritert klorbad, for hun syntes ikke det var verdt å ta risken med at huden hennes skulle reagere. Hun har hatt noe utslett her og der, men det har vi raskt fått vekk med Elocon. Hun smører ellers kun med Canoderm på kropp og i ansikt. Det er kremen hun stoler 100 % på om som hun ikke viker fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar