tirsdag 7. juli 2015

Supert resultat med oljebad - Best Badeolje


En uke har gått. En uke med grønnsåpe bad og oljebad hver dag. 7 dager med langvarig og utrolig kjedelig behandling i følge 11 åringen. Tålmodigheten til både lillebror og mamma har virkelig blitt satt på prøve denne uken.  MEN når vi nå ser resultatet er det verdt det og JEG Søskenmamma har blitt imponert over virkningen. 

Vi var tilbake hos legen i går på oppfølgingstime og vi fikk TOMMEL OPP av legen. 
Huden til lillebror som var tørr, sprukket og infisert for en uke siden er nå ( nesten)  hel og MYK. 

Det er rett og slett magisk. 

Har dessverre ikke følt så mye magi i uken som har vært, da dette er en skikkelig klissete og tidkrevende behandling. Vi har jo prøvd dette etter par ganger før, men vi har aldri gjennomført det skikkelig slik at vi har fått resultater som dette etter en  uke. 

Lillebror har startet med et grønnsåpe bad på ca 5 min.  Ikke så mye vann i badekaret, slik at det renner fort ut igjen. Vi har vasket huden grundig med grønnsåpe og klut, før vi har tappet ut vannet og vasket badekaret med grønnsåpe. Deretter fyllt nytt vann og tillsatt 2-3 dl med olje, klissete god Best Badeolje. 
Der har hatt sitti i ca 15 min, før han har bevegd deg ut av badekaret og sitti på et håndkle på gulvet for å  luftetørke så mye han har giddi i ca 15 nye minutter. Godt å ha en Ipad med litt film, ellers hadde dette aldri gått. 

Lillebror synes dette er skikkelig kjedelig, det er klissete og det lukter vondt sier han, selvom oljen ikke har noen lukt i det hele tatt. 

Noe jeg ikke har fått helt teken på er dette med etterbehandlingen, kortison + fuktighetskrem etterpå. Det er sommer og sol, og kveldene er lange og det har blitt sent og vi har nesten sovnet fra det siste. Derfor er jeg enda mer imponert over hva bare grønnsåpe og oljen har gjort med huden hans den siste uken. 

Jeg er overbevist om at oljebad har en unik effekt på eksem huden til lillebror og spesielt Best Badeolje. 
Det som skiller denne oljen fra evt andre badeoljer er kun mengden med olje, derfor føles dette ekstra klissete men på den måten metter og tilfører huden rikelig med fuktighet. 


Info om oljen tatt fra nettsiden majamed.no. 
Best Badeolje er et resultat av et mangelfullt tilbud av eksisterende badeoljer på markedet som gir den nødvendige effekt. De fleste eksisterende badeoljer er tilsatt parfyme, konserveringsmidler og annet, som i seg selv kan utløse allergi, eller eventuelt skade hudbarrieren. Vårt mål med Best Badeolje har vært å framstille et produkt som utelukkende tar sikte på å behandle huden, uten skadelige tilleggsstoffer.
Oljen ble fremstilt som et direkte resultat av ønsker fremkommet ifm forskningsprosjekter nettopp på allergi og atopisk eksem.

Best Badeolje er anbefalt av vår lege og kan kjøpes her:
 http://majamed.no/best-badeolje/

Det må også nevnes at den har en mye gunstigere pris enn for eksempel Naf sin badeolje.
Best Badeolje 0,5 liter kr 179,-  / Naf badeolje 0,5 liter kr 229,-
Du kan kjøpe 5 liter til kr 1295,- som gir en 0,5 liter pris til kr 129,50,-
Oslo Universitetssykehus er nå midt i en spennede og større studie som heter PreventADALL. 
En del av studien gjelder  - Utvikling og forebygging av eksem, allergi og astma. 
Når det gjelder eksemdelen går studien  ut på nettopp dette med oljebad. Hvordan oljebad kan forebygge eksem ved start allerede når barnet er nyfødt. 

Tidligere studier tyder på at innsmøring med fuktighetsmiddel over hele kroppen daglig til nyfødte med høy risiko for å utvikle barneeksem, reduserer sjansen for å ha barneeksem ved 6 måneders alder til det halve.
   
Jeg synes dette er utrolig spennede og vil følge denne studien  - det kan du også via nettsiden til Oslo Universitetssykehus her: http://www.oslo-universitetssykehus.no/aktuelt_/prosjekter_/PreventADALL_   

-----------------------------------

Hva er deres erfaring med oljebad ? 
Hadde satt pris på deres tilbakemeldinger. 
Er det vanskelig å legge igjen en kommentar, send meg gjerne en mail: siwedhan@live.no. 

Her fortsetter vi med oljebad, lillebror tok oljebadet rett etterlegebesøket kl 1500 i går slik at vi hadde hele kvelden til andre aktiviteter  + tid krembehandling før leggetid.

*Redigert innlegg 27-06-16 pga av endring av navn og label på badeoljen Best badeolje. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar