søndag 14. oktober 2007

Ureadin 10

ble kjøpt inn på apoteket i dag 3 x 1 liters dunker ?!!! Dette er en lotion med 10 % urin stoff i seg som skal være veldig bra for huden. Smurte ungene inn med denne kremen etter ettermiddags badet i dag og merket allerde forskjell på huden deres ved leggetid. Hvis denne er så effektiv som dette, gleder jeg meg til å fortsette og smøre med denne. ( Mamma du skal få litt av denne :-) )
Ellers er det lørdag i dag og etter barnas ønske tok vi oss en strand fri dag og koste oss på en av lekeplassene i Pueto Rico + litt små shopping + MC lunjs + litt fletting og musikk på rommet før badetiden på LT.
En kjempekoselig dag med masse tid for oss selv - som avsluttet med Los Teques pizza til middag/kvelds.

5 kommentarer:

 1. jøss:) Ja den er bra. Husker jeg fikk en liten sånn dunk hos Anka=) Veldig bra fuktighetskrem, som jg er tom for:/ Håper den hjelper dere også!
  -Tine

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Hei
  Er Ureadin bare å få kjøpt i Spanske land som G.canaria?

  SvarSlett
 4. Hei Anonym...

  det vet jeg faktisk ikke. Du får tak i den i Spania i allfall - også utenfor GC.

  Her hjemme får du tak i Aco sin Canoderm som inneholder 5 % og Carpaderm. Ecerin har vel også sin egen varaint men ingn av disse fungerer så godt for oss som Ureadin.

  Nå etter vår syden ferie er begge ungene bra på kroppn og smører nå med denne morgen og kveld - og det er helt fantastisk å kjenne på huden deres om dagen. Nesten babymyk.... og det kan jeg ikke huske sist den var :-)

  SvarSlett
 5. jeg var en på behandlingsreise for noen år siden og fikk prøve ureadin dn e kjæmpebra. synd a norske leger ikke hr hørt om den og apotekene ikke vil bestille dt inn.

  SvarSlett