lørdag 6. oktober 2007

Utflukt til Maspalomas ørknen i dag


og det ble en sollfyllt sanddag. Vi gikk tur innover i sandynene og barna OG de voksne fikk lekt seg i bakkene med sand. Tok mange flotte bilder ( håper jeg ) av begge barna + pappa rullende i sanden, men da med et engangs kamera. Turte ikke å ta med kameraet inn i den sanden. Det ble ikke så mye bading på barna ettersom det var gult flagg og høye bølger. Mest vassing og hopping i de små bølgende innover på land.
En kjempefin dag ble det, avsluttet med mer bading på Los Teques. I dag tok lillebror skrittet videre og hoppet fra bassengkanten. Tøfft.
Biff og bearneuse ( ? ) saus m/ pommes fritz til vokse - > pølse til barna. Kjempegodt.


3 kommentarer:

 1. Litt overrasket over andre regler for dere enn for oss, besøkende fikk ikke være med på fellesutflukter.

  SvarSlett
 2. Ingen andre enn ledsagere får være med på arrangerte turer med gruppa på bussen. Andre familiemedlemmer har hatt muligheten til å slutte seg til gruppa men må komme seg til stedene på egenhånd. Dette gjaldt både turen til Maspalomas, da pappa tok taxi etter og strandbesøket til Amadores da pappa kom gående etter og Mogan turen da pappa kom med lokal buss.

  Han har ikke hatt mulighet til å busse med oss, så han har også gått tilbake over fjellet etter skoledagenes strandbesøk.

  Hadde dere mye besøk på deres gruppe. Det har ikke vært det her. Første uken ingen. Andre uken besøk av to pappaer. Tredje uken bare besøk av vår pappa og en ny pappa med en bror. Og nå siste uken er det besøk av to mammaer og en søster.

  SvarSlett
 3. Tror vi hadde 4 familer som besøkte sine. Vi hadde ny rekord for antall fedre, 11 pappaer og 9 mammaer!!
  En del fedre var med fordi det var nye babyer i familen og dermed ikke så lett å besøke behandlingsreiser heller.

  SvarSlett