søndag 26. april 2009

Eksem

Det har vært stille her på bloggen ... igjen ... og det skyldes hektiske dager. Vi har hatt noen uker med masse behandling for å få eksemen under kontroll igjen. Den har liksom levd sitt eget liv den siste tiden. Kommer tilbake i tide og utide.

Med mange grønnsåpebad, kortison og en hel masse Rød ApoBase, Locobase Repair, Ceridal og tubifast har huden til begge ungene blitt mye bedre igjen.

Det tar bare en masse tid og forberedelse for å få plass til alt dette i hverdagen. Ungene har jo sine aktiviteter, venner og lekser som det også må settes av tid til.

Men vi klarer det.. det er ikke alltid like gøy - så det blir desverre litt diskusjoner nå og da. De blir lei ... de er lei.

3 kommentarer:

 1. ja,slik har vi her også,diskusjoner og trassigheter om hvor lei han er og vi også,selv om jeg føler at vi ikke har lov til å bli lei,er jo ungen vår som har det vondt,men man blir sliten ja! og tror det er lov for oss også =)
  hvordan er denne der grønnsåpe badet.. er det helt vanlig grønnsåpe som man kjøper på rema for å vaske gulv med eller..? eller slik medisinsk grønnsåpe? har ikke prøvd,men har akkurat fått han til å ville bade i kp-bad,så prøver oss en stund til der=)

  SvarSlett
 2. Kjøper vanlig gulv grønnsåpe på butikken -ikke med furunål.

  Ungene bader i dette i 20 min. Vi erveldig fornøyde og har ikke hatt Kp bad på mange måneder. Det er lettere å få ungene til å ta beandlingsbad, det farger ikke over å alt mulig og det lukter rent på badet.

  Resultatet er llike bra som med Kp bad om ikke bedre. Synes ikke de blir fullt så tørre i huden av det.

  Nå er de begge nettopp ferdige med lørdagens bad.

  Ha en flott helg :)

  SvarSlett
 3. Føler med dere. Det blir diskusjoner i heimen ja. Eksembarnet sier:"nei, det er ikke nødvendig med smøring!" og gjemmer hendene sine. Jeg må nesten bruke makt for å få se dem. Hun klager bestandig på at jeg tar på for mye krem. Ikke enkelt!

  SvarSlett