tirsdag 24. mars 2009

Masser av dårlig samvittighet

Kjører hjem fra Barneallergiklinikken og vår oppfølgingstime med ungene i dag. Magen verker og brystet knyter seg....

Vi HAR tatt det roligere de siste ukene med behandling ettersom det har vært en slik hektisk hverdag.Ungene har vært så bra og de har fått smøring morgen og kveld sammen med grønnsåpe en gang i uken + litt attåt, men resten har fallt fra ...

Oljebad og den ekstra behandlingen har fallt litt fra og det HAR resultert i tørrere hud - spes på hendene og i ansiktet og i hodet.

Fa......n!!

Det har liksom vært så godt med en liten pause, men jeg skjønner nå at en aldri kan tillate seg det, samme hvor bra de ser ut.

Så nå må vi sette i gang... oljebad...alsol....kortison....tubifast...hodebunnsbehandling.....


Gi meg noen flere timer i døgnet please.


( foruten tørr hud på og noe eksem på hender, i hodet og noe ansikt var legen vår veldig fornøyd, og hadde forståelse for at en av og til trenger en liten pause - men at det var på tide å ha full fokus igjen. Glad i den nye legen vår... takker igjen for anbefalinger som jeg fikk av noen av dere )

5 kommentarer:

 1. Man MÅ ha en pause i ny og ned vi foreldre også,hvis ikke klarer vi ikke å fungere,synes ikek du skal ha dårlig samvittighet for dette! Nå er det bare å ta opp kampen igjen,så går dette så bra skal du se. Var selv idag hos barnelege og fikk vite at Simen hadde veldig tør hud på legger,lår,armer og skuldre :( noe vi ikke trodde..så nå er det våtbandasjer fremover ja,og krangling med bhg!

  SvarSlett
 2. Det har gått en dag og jeg har roet meg litt ned .. og prøver å tenke at jeg ikke skal ha noen dårlig samvittighet. Og det går faktisk ganske bra... dagen i dag flyr av gårde også ... men i morgen DA skal vi ha kosekveld med behandling og en god film :-)

  Nye kortisonkremer er hentet og grønnsåpe og olje står klart.

  Enig med du mamman til guttaboys.. at noen ganger trenger man nok bare et lite pusterom for å hente seg inn igjen til å fortsette kampen.

  SvarSlett
 3. ja,man trenger nok det,enkelte dager kan man blir litt for fokusert i alt det gale som er med ungene,at vi ikke ser det positivet,og da trenger man virkelig en pause,få pappan til å smøre eller noe..jeg er det som har denne oppgaven her,men enkelte dager MÅ bare gubben steppe inn,da hodet er på høygir over hvorfor man ikke får kontroll og i det hele tatt.

  Selv om han kanskje ikke bruker så mye krem som han skal og slike ting,så går det bra,hehe,bare litt "hønemor" jeg,vil liksom ha alt kontroll selv jeg :)

  SvarSlett
 4. Hei igjen ! JA VI MØDRE MÅ HA PAUSE NOEN GANGER!! Blir feil at det blir for mye fokus på behandling, tror barna skjønner at det er et ork for oss også, det er ikke bra!
  Prøvd apotekets karbamidkrem 10% på tørr hud? Huden må være uten sprekker fordi det svir!

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett