fredag 16. oktober 2009

Behandlingsråd på telefon

Jeg sendte en bilde mail til vår spesialist forrige dagen der jeg ønsket råd om behandling av eksem rundt munnen til storesøster. I dag ringte den snille legen vår meg på mobil. Vi fikk klar beskjed om å bruke Elocon i 3 dager .

4 kommentarer:

 1. hei
  var på danskenes hjemmeside i dag, de advarer mot bruk av Dexemkremen pga innhold av parfyme... alt vi skal tenke på http://www.astma-allergi.dk/web/portal/readmoreaboutlist?p_p_id=56_INSTANCE_5N8x&groupId=12111&articleId=122685

  SvarSlett
 2. så kjekt da =) her har vi langt mellom leger,så jeg er liksom også på tlf råd :) hehe, ringer og sier slik og slik er det,hva gjør vi nå,hva det måtte være.. men elocon rundt munn ja.. håper det funker,like før jeg går av skafte med eksemen til simen rundt munn,kommer og går som bare det.. blir gal snart.. men har en laaang pause fra kortison,pga bi-virkning da vi var på BHR rundt munn,kun locobase reapir der nå. lykke til =) Klem

  SvarSlett
 3. Har smurt med Elocon i tre dagen nå og eksem er borte :) Nå må det jobbes enda mer med å få storesøster til å smøre smøre smøre .. hele dagen.

  SvarSlett
 4. Takk Anonym for innlegg og link .. dette har jeg synes hele tiden.

  Den Må jo bare være parfyme i den Dexemen med den lukten. Den lukter jo identiske som Agrosan som du får tak i på helsekosten.

  SvarSlett