tirsdag 3. november 2009

Svømmetid på skolen og storesøster har med melding

Storesøster har gledet seg hele høsten til svømmetimer på skolen og i dag er første time. Hun la seg med tårer i øynene i går kveld da vi bestemte at hun må stå over dette i dag.

Grunnen er at hun har en del oppklorede sår på den ene armen og et annet på hånden.

Stakkars liten, så urettferdig hun må synes at vi voksne er i dag.

4 kommentarer:

 1. Ikke så greit nei, hils så mye fra oss

  SvarSlett
 2. Vi har prioritert svømming og fått hjelp fra skolen til å smøre med feit fuktighetskrem før bading og etter dusjing. Dette har gått kjempefint og vi velger å prioritere livskvaliteten dette fremmer.
  Skolen har vært vldig velvillig og siden de har med en assistent til hele klassen kan denne hjelpe til med smøringen. Det er viktig for barnet å være en del av klassen, og livsviktig å lære å svømme ;)
  Lykke til

  SvarSlett
 3. Hei Anonym, jeg er helt enig med deg. Livskvalitet er veldig viktig. Hun gikk heldigvis ikke glipp av mange svømmetimer i 2.klasse. Men nå når hun har sår som er åpne er det ikke bra hverken for henne eller de andre som hun deler badevann med synes jeg.

  Så utrolig bra at dere får smørehjelp. Storesøster smører alltig godt etter svømming, men med den lille tiden skolen har til rådighet - finnes det ikke tid til noe smøring før har vi fått beskjed om. I så fall resulterer det i at hun nesten ikke får noe tid i vannet desverre.

  Vi jobber mot hel hud nå på armene slik at hun er klar for svømmingen neste tirsdag :)

  SvarSlett
 4. Da burde de kunne tilrettelegge slik at hun kunne smøres i et friminutt før/ etter eller lign? Noen har fått hjemmesykepleien til å hjelpe... Eller en assistent. De fleste problem er til å løse om bare de voksne rundt er villige til det... Det var ikke helt rosenrødt for oss heller i starten, de mente jeg kunne ta fri og komme og hjelpe... Men det sa jeg klart NEI til :)

  Håper hun får hel hud snart, lykke til

  SvarSlett