tirsdag 6. april 2010

Siste dag på Anfi

En ny flott dag her i Arguineguin og vår siste dag av ferien. Det ble en lang fin dag i sanden sammen nye venner og venninner.


Her er et flott bilde av Anfi Beach tatt fra 13. etasje. Jentene og mammaene hadde det litt morsomt i heisen på Anfi og fikk flott utsikt over hele stranden. I dag var det helt tydelig at påsken var over og at det var markedsdag. Færre turister og spanjoler. Helt super avslutning på ferien.Jeg fikk tak i to nye liter med Ureadin også - men denne kremen er jammen ikke lett å få tak i. Kan ikke skjønne hvorfor ikke apotekene her kan ta inn flere pumpeflasker - det virker som om de blir kvitt de ganske raskt.


Jeg gikk en raskt tur i dag morges før stranden til Patalavaca, ca 10 min å gå fra Sunwring Resport - og da hadde de kun 1 liter igjen - men skulle få mer på ettermiddag.


Da vi gikk hjem igjen fra Anfi Beach gikk jeg innom apoteket igjen og fikk kun tak i 1 liter til, det var alt de hadde fått inn på ettermiddagen. Ja ja.. det betyr at vi i allefall får med oss 3 liter hjem og det holder nok en liten stund.


Ureadin har kommet i en ny flaske .. mye høyere enn tidligere og heter nå bare Ureadin - men er like god og fortsatt en favoritt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar