onsdag 15. september 2010

4 uker igjen til vi reiser til Los Teques

Ja .. nå begynner det å nærme seg, 4 små uker til vi reiser til Los Teques, Gran Canaria, og de ukene kommer til å gå kjempefort. Kalederen frem til 13. oktober er ganske fullbooket med bursdager, danse konkurranser, foreldremøter og diverse treninger.

Mormor og bestefar har bestilt tur til Gran Canaria - slik at det er nå bestemt at de kommer på besøk en liten uke. De skal bo på Ving sitt Porto Alegre hotell som litt rett ovenfor veien til Los Teques. Det blir hyggelig - det blir ikke så mye fritid for oss men alikevel er det hyggelig å ha de i nærheten noen dager.

Pappa skal begynne i ny jobb 1. oktober slik at det er litt usikkert enda om han klarer å komme nedover til oss. I 2007 var han nedover i vår uke 2 og 3, og det var veldig hyggelig både for store og små. Da bodde han på Ving sitt SunFamily Sunsuite oppe i fjellet. Det passet veldig bra - da vi voksne kom innom å hentet han da vi gikk over fjellet til skolen. Håper vi klarer å få han på besøk denne gangen også. Det er lenge å være borte fra pappa - selvom vi treffes på pcn hver kveld :)

3 kommentarer:

 1. God tur!

  Jeg synes dere er så heldige som får dratt til LT hvert år(i allefall nesten? Jeg har inntrykk av det, i allefall).

  Ikke fordi jeg tror det er en ferie eller noe sånt, men husker hvor godt det var å møte andre som også hadde eksem og å få det anerkjent som en sykdom, ikke "bare eksem." For ikke å snakke om hvor mye finere huden ble!

  Synd de ikke har voksenreiser, igrunn.

  SvarSlett
 2. Hei Nekiam -- det kan kansje virke som vi har vært ofte på Los Teques, men det stemmer ikke. Vi var der første og siste gang i 2007. Så vi er kjempeglade for at vi nå får tur 3 år etter :)

  Men sydover er vi nesten hvert år -
  det er den ferien vi prioriterer. 2 uker med sol og saltvann en gang mellom februar og april, slik at ungene kan få en fin start på våren.

  Det blir heller kortere og mindre spennende sommerferie.

  Jeg er helt enig med deg, kjempesynd at det ikke er behandlingsreiser til de over 18 år som har atopisk eksem, samt at det siste året har de endret aldersgrensen fra 3 år til 5 år.

  Dette er noe Norsk Psoriasisforbund og Atopikerutvalget har høyt på lista si.

  Det er ikke slik at sol og saltvann stopper å gi behandling når du fyller 18 år - nei behandlingsreiser for alle. De som har Psoriasis får jo slike reiser og det burde ikke være annerledes for atopikere.

  Klem

  SvarSlett