torsdag 16. september 2010

På vei til Los Teques - I kofferten tips 1 armringer

Lillebror fyller 7 år før vi reiser til Los Teques, men han er ikke så trygg på å svømme enda slik at vi må ha med armringer/svømmeringer til han. Da er Regatta sine Teddyarmer vår favoritt som skal være med i kofferten.


Oppblåsbare plastarmringer er ikke noe godt å dra av og på hud som har eksem, på stranden kan en heller ikke unngå sanden som legger seg som sandpapir mellom plast og hud.

Regatta skriver dette om Teddy armringer:
Punkteringsfrie
De fleste armringer for barn som selges i dag, er fylt med luft når de er i bruk. Teddy armringer har et supermykt flytemateriale som ikke kan punktere, noe som skiller dem fra de fleste andre typer armringer.
Justerbare
Teddy armringer har justerbar innstramming, og kan tilpasses hver enkelt bruker.
Teddy armringer egner seg godt for bruk i strandkanten eller i basseng, men har ikke den samme funksjon som en redningsvest har.

NB! SVØMMEHJELP - IKKE REDNINGSVEST!
--------------------------------------

Vi synes det beste med disse armringene er at du slipper å blåse de opp hele tiden og dra de av og på. Det er heller innen plaskanter som gnisser intill huden. De er lett å skylle og de tørker fort.
Vi kjøpte disse tidelig i 2008 og har brukt disse siden. Takker min gode venn i Ålesund som hadde slike til sine barn da vi var på behandlingsreise i 2007.


Få mer info og evt ta kontakt med Regatta her : http://www.regatta.no/index.php?page_id=32

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar