fredag 15. oktober 2010

Dag 2 - Anfi Beach

I dag fredag har det vært helt fri på dagen - siste dag av høstferien her på Gran Canaria. Vi og mange av de andre valgte å ta turen til Anfi. Det blåste litt i dag og noe overskyet men det var bare godt egnetlig for det er varmt her nede. Etter en hel dag på stranden i går, var det godt med en litt kortere dag i dag. Vi dro vi tilbake til Los Teques i 1 tiden, da idrettspedagogen Espen skulle ha litt frivilling aktivitet med ungene i bassenget.
Det ble lek og mye fin trening i bassenget i nesten 1 time. Ungen hadde det kjempegøy.
Til middag i dag hadde vi pasta og det ble litt ekstra kos etterpå da en av ungene fyllte år i dag. Da er det tradisjon på Los Teques at kjøkkenet flagger og baker kake, og det blir en liten bursdagsfeiring.
Etter kaken kom kontaktlærer fra skolen og hilste på oss. En tøff motosykkel mann uten hår men med masse hake skjegg. Virket veldig hyggelig og vi er alle spent på skolen som starter til mandag.

Etterpå var det godt med litt avslapning på rommet med en film for ungene og en bok på mor.

Etter kveldsmat, fikk vi testet ut videosamtale på Msn og det var jammen gøy. Vi fikk pratet med pappaen vår og det var hyggelig. Ungene savner jo selvførgelig han masse. Vi fikk også pratet og sett kusinene og onkel og tante. Dette skal vi gjøre mer - for dette var jo bare helt genialt.

Er litt dårlig nettverk på rommet vårt -- så nå sitter mor ute på hverandaen og oppdater. Nattlivet har startet opp i dalen - er desverre litt musikk støy her. Men sånn er det nå bare.

I morgen skal vi på felles utflukt til Amadores stranden. Los Tequs spanderer buss til oss :)

2 kommentarer:

  1. wow, får eksembarna lov å bade i basseng så tidlig i oppholdet??? og i 1 time???
    Heldige dere ;)

    SvarSlett
  2. Ja, de er vel det. Har hatt maks 15 min de første dagene men i går så ble det forlenget ettersom det var fysisk aktivitet.

    Mye smøring både før og etter :)

    SvarSlett