søndag 10. oktober 2010

mer EKSEM i ansiktet
Det blir en liten kamp å få alsol behandling etterfulgt av kortison og masse locobase repair i ettermiddag . Ikke noe pop hos denne gutten om dagen. Gruer meg ......

3 kommentarer:

 1. Huff, stakkars lillebror. Kjenner jeg klør på hans vegne. Dette er ganske typisk årstidsplager, er det ikke? Minner om det jeg har selv, straks høsten og vinteren er på vei så dukker det opp sånne tørre flekker hist og her. Kløkløklø.

  SvarSlett
 2. Mammahjertet mitt blør for dere begge! Alle disse overgangsperiodene i været er et mareritt... Det er bra at dere snart setter kursen mot Gran Canaria! I mellomtiden håper jeg smøreregimet gir resultater, selv om jeg fortstår veldig godt at gutten er møkk lei hele greia... God bedring klem!

  SvarSlett
 3. Hei på dere begge - ja dette kommer ikke som noen overraskelse. Akuratt dette med utslett i ansikt og hender er noe som blir verre hos oss hver høst.

  Men slik som lillebror er i aniktet nå ser så vondt ut. Han bryr seg egentlig lite og hvordan det ser ut i speilet og det er godt. Håper at storesøster har gitt han en håndfull med styrke og triks på hvordan han skal takle dette.

  Smøring og kløe er noe annet. Det er veldig smertefullt med alsol og kortison, altfor klissete med mye krem. Kløen er der hele tiden.

  Vi teller kun to dager til BHR og gleder oss.

  SvarSlett