onsdag 30. mars 2011

Mor til eksembarn laget egen krem som har blitt big biz.


Moren sier at hun ikke ante hvor mye en liten krukke med hjemmelaget krem ville endre livet deres. Les historien her. En fin liten solskinnshistorie å lese på en soldag som i dag :)


For 30 ml må du betale ca 70 kr + shipping.


... noen som har hørt om denne kremen ?


3 kommentarer:

 1. Hmm, hørtes interessant ut. Vet ikke hvordan effekt den ville hatt på meg så klart. Jeg er sikkert litt mer "herpa" (finner ikke ordet jeg leter etter) etter så mange år med eksem... Men 30 ml er vel igrunn ikke så mye da? Kan bli dyrt i lengden... Vet ikke om det nytter å forsøke kun 1 boks, tar sikkert litt tid før effekten blir ultimat? :/

  SvarSlett
 2. Ja, det er alltid spennende å lese om nye kremer som har hjulpet på andre. Selv om jeg egentlig et litt pessimist når det gjelder vidunderkremer som skal kurere eksem. Får meg liksom ikke til å tro på dette - men at det finnes kremer der ute som passer bedre enn andre for ens egen hud er noe annet.

  Har sendt de en forespørsel for jeg syntes at det sto at en kun fikk kjøpt denne kremen mot resept fra lege.

  Ellers er 30ml ikke noe mengde for oss som bruker kilovis i løpet av noen måneder :)

  SvarSlett
 3. Sant.. Hmm...
  Jeg tenker også at det er jo aldri godt å vite om ting er svindel heller, bare for å tjene penger liksom. Verden er jo ikke til å stole på. Men man får nå håpe på at det er tilfelle at den har virket :)

  SvarSlett