fredag 8. april 2011

Eksem eksem eksem !!

Det har vært mye tørr hud og eksem i ansiktet denne uken. Både på storesøster og lillebror. Storesøster er rød rundt munnen, tørr rundt nese,øynene og noen sår på hendene.  Hun fikk tynt lag med apolar i kveld + tubifast bandasjer på hendene .  Det var selvførgelig ikke godt. Hjalp litt i kveld at hun har overnattings gjest som var veldig nyskjerrig på bandasjer og syntes det var festlig å sove sammen med en hvit klovn ( masse Locobase Repair i ansiktet )  - så da ble alt snudd fra trykkende tårer til latter :) Det er godt med gode venninner.

Lillebror sliter fælt med ansiktet sitt om dagen  - har behandlet med Alsol og apolar denne uken men ingen markant endring. Blir det ikke bedre over helgen må jeg nok ta kontakt med lege for råd.


Jeg vill takke alle leserne mine for oppmerksomheten og for alle mailene jeg får. Jeg er så klart ingen lege, men jeg håper at jeg kan gi litt støtte og kansje litt håp i en tung hverdag, Skulle ønske at det fantes en vidunderkur slik at barna våre kan slippe å lide sånn.  Takk til dere alle og alle nye følgere av bloggen.Det er skremmende å få høre at det er så mange der ute som ikke får den hjelpen som de absolutt trenger. Snart må visse helsestasjoner og leger og NAV våkne og se at atopisk eksem er en alvorlig kronisk sykdom . 

3 kommentarer:

 1. Så leit å lese at dere også sliter nå. Lillebrors hud så ikke bra ut. Huff. Ser nesten litt infisert ut enkelte steder. Bruker dere grønnsåpebad fremdeles, eller? Håper det bedrer seg, det er jo ikke uvanlig at det svinger brått i overgangene til nye årstider heller, så jeg krysser fingrene for at våren etablerer seg skikkelig snart og at ungene går en rolig og kløfri periode i møte. Klem!

  SvarSlett
 2. Huff, huff og huff :-/ Det er nok brytningen mellom vinter og vår som slår ut, for vår Erik er helt forferdelig rundt munnen. Før hvert måltid må jeg massere ham med apobase slik at han klarer å gape over maten.

  Jeg håper både lillebror og storesøster blir snart bedre. Sender utallige varme tanker til begge to - og til mammaen! <3

  SvarSlett
 3. Huff, ikke morro det der. Vi skal på 6 mnd kontroll på mandag så fra i dag har jeg ikke smurt henne med noe som helst slik at legen kan se skikkelig på det igjen. Hun har MASSE tørre flekker på bena, halen og under haken. Kinnene er tørre og røde :(

  Prinsen min har blitt bedre etter han fylte 1,5 år og katten ble utekatt. MEN vi ser det er tendenser innimellom. Men et par dager med mildison så er han helt frisk igjen.

  Tuuusen takk for en nydelig blogg, der jeg kan lete frem til litt informasjon.

  SvarSlett