torsdag 12. april 2012

Hvordan kan en blogg hjelpe foreldre til barn med atopisk eksem?

Norsk Psoriasisforbund fyller 50 år og i den anledningen arrangerer de et jubileumsseminar denne helgen.  Det hele starter i Folkets Hus i morgen kl. 1200. Mitt navn står på agendaen under tema: Hvordan kan en blogg hjelpe foreldre til barn med atopisk eksem?

Svaret på dette har jeg fått av dere lesere - alle dere som har besøkt og lest bloggen Søsken gjennom årene som har gått siden 2006.

Jeg har fått mange nye bekjentskap via denne bloggen som har gitt meg styrke og mange positive tilbakemeldinger på at jeg setter fokus på eksem på denne måten. Her er noen av de.

”Takk for god blogging! Jeg har en gutt på 3 år med atopisk eksem og finner god trøst og gode råd i bloggen din!”

”Kom tilfeldigvis over bloggen din og jeg er kjempeimponert over deg og familien din! Dere har det virkelig ikke lett med denne lidelsen. Men for en innsats du har lagt ned, og stadig legger ned :) Og tapre barn som lever med dette! Bloggen din var veldig informativ.”

”Jeg ble så glad når jeg leser din blogg at du gir ut informasjon om hva du går igjennom med dine to barn. Jeg har ei lita jente på 10 mnd. Huff, hun plages av kløe om kvelden og er mye urolig. Så jeg ble så glad av å lese dine tips.”

”Eg synes det er fantastisk at du blogger og dokumenterer slik du gjer, eg er overbevist om at du hjelper mange fortvilte foreldre og barn med både praktiske ting og motivasjon...”

”Har akkurat lest masse på bloggen din – så flink du er til å skrive og forklare!”

”Har selv ei datter med MASSE atopisk eksem. Ble nesten på gråten da jeg fant bloggen deres for to år siden og så at din datter har samme hender som min…..”

”Tenkte bare å sende deg en mail å takke deg for den fantastiske bloggen din!! Via den har jeg fått informasjon om eksem og behandling av den som ingen lege noensinne har kunnet gi meg! Leste for første gang om deg i tidsskriftet "psoriatikeren" og begynte neste å gråte for det var som å lese om meg selv og den situasjonen jeg føler jeg er i nå!”

Jeg tror og vet at denne bloggen er med på å sette fokus på eksem. Vise hvordan eksem ser ut. Vise utfordringene ved å ha eksem. Vise at man ikke er alene om denne sykdommen. Vise at vi er mange og sammen kan vi være en styrke for hverandre.

Takk til dere for at dere gjør det så lett for meg å snakke om dette temaet og for alle de flotte mailene deres :)
Jeg har tatt vare på alle sammen og jeg blir helt rørt av å lese de. Tusen tusen takk alle sammen.
Siw xx

2 kommentarer:

  1. du er et fantastisk menneske Siw, og er mye pga deg at jeg også begynte å blogge, for er mye enklere å få ut tanker og slik skrevet ned,enn å snakke til en vegg som ikke forstår.. frustrasjon,glede,sinne osv. og ikke minst,man føler seg ikke helt alene i verden når ting står på som værst, og ikke minst man klarer også å holde enn viss oversikt "dagbok" over når og hvorfor,hvorda, ting er når det er ille,gode osv. tusen takk for at du blogger Siw, og tusen takk for at jeg har fått æren av å bli kjent med et herlig menneske,som vet hva hun snakker om,kan trøste,glede,dele sorger,gleder over små ting med :)
    Klemmer fra alle oss i Nord :D

    SvarSlett
  2. Tusen takk vennen - du er nå god da. Utrolig takknemlig for at jeg har blitt kjent med deg og dine :)
    Klem

    SvarSlett