tirsdag 15. januar 2013

Storesøster 12 år og eksemfri i ansiktet

02.01.2013: 

Vi startet det nye året med dobbel bursdagsfeiring.

12 år siden var jeg nesten 14 dager over termin og vi ventet veldig på storesøster. Hun bestemte seg ikke for å komme før etter nyttårsrakettene og brukte god tid, men morgningen 2. januar 2001 fikk vi hilse på henne for første gang. Dagen før søskenmamma sin bursdag :)

12 år har vi jobbet oss gjennom en hverdag med eksem og nå får vi igjen for alle de tøffe dagene og all den tidkrevende behandlingen. I allefall for en en liten periode.

Det er nå, i dag, vi kan sette et lite kryss i taket og glede oss over en hud som er 100 % utslett fri. Vi har sett en forbedring i hele høst etter vår behandlingsreise til Gran Canaria. Kroppen ble bedre, hendene ble bedre og nå er ansiktet bedre.  Den følelsen...........

Vi har startet det nye året med en ny behandling og er veldig spent på tiden fremover. Vi har lagt til Protopic i kurven med våre kremer og håper at denne skal forebygge nye utbrudd i ansiktet hennes.

Protipic er et immunsuppressivt og antiinflammatorisk middel: les mer her


4 kommentarer:

 1. Hei! Har brukt Protopic til datteren min. Den er veldig effektiv, men har en dum bivirkning, og det er herpes. Så her brukes den når ingenting annet funker! Håper den fungerer bra for datteren din etterhvert:)

  SvarSlett
 2. Hei Line, vi er foreløpig veldig fornøyd. Smører bare av og til nå og det holder seg ganske bra. Ikke brukt kortison på lenge. Spennende å høre om deres erfaring - og jeg skal ha dette mer herpes i bakhodet.

  Tusen takk for at du tok deg tid til en kommentar. Det er alltid hyggelig. :)

  SvarSlett
 3. Hei! Så "gøy" å finne en blogg om eksem! Nå har jeg lest igjennom ganske mange av innleggene dine, og må si at jeg kjenner meg godt igjen i mange av de! Jeg ble så nysgjerrig, hvilke andre kremer ligger oppi kurven din? Jeg selv har en del eksom i annsiktet og brystet, og minstemann på 4 mnd har veskende eksem i annsiktet og tørteksem på bryst og armer...

  SvarSlett
 4. Hei Anonym - så hyggelig at du syntes det var positibt å finne en blogg om eksem :)

  Vi har mange ulike kremer i vår kurv - kan bare nevne favorittene til ungene per i dag.

  Fuktighteskrem til kropp og ansikt: Canoderm som brukes min. morgen og kveld.

  Fetkrem til ansikt om natten, spes rundt munn: Locobase Repair

  Fetkrem til ansikt om natter, spes rundt munn: Ceridal

  Immundempenede krem til bruk i ansikt: Protopic

  Kortison krem: Elocon, gruppe 3
  ved utbrudd

  Kortison med antibiotika: Betnovat m/ chinoform

  Alsol oppløsning: omslag til hender og ansikt

  Grønnsåpe Krystall: behandlingsbad

  Lykke til med deres eksem : )

  SvarSlett