fredag 12. april 2013

Kaliumpermanganat - misfargingKaliumpermanganat bad virker desinfiserende, uttørrende, kløstillende og bakteriedrepende, og er svært effektivt for å behandle hissig og væskende eksem. 

Kaliumpermanganat gir en forbigående misfarging av hud og negler.

Tips: Felleskjøpet selger KP i pulver til en mye billigere kostnad enn flytenede KP på apoteket.

Som dere ser er dette er behandling som helt klart misfarger det meste -
har dere ikke prøvd det enda så anbefaler jeg dere å prøve ut grønnsåpe bad. Vi har gått helt bort fra KP og dethar gordt hverdagen  mye enklere. Grønnsåpe fungerer på samme måte som KP.  For oss fungerer det like bra  - for noen er dette kansje ikke noen løsning men det er verdt å prøve.

Kjøp vanlig Krystall på matbutikken og bruk ca 8 ss i et stort badekar og bad i 15-20 min. Viktig med masse fuktighetskrem eller oljebad etterpå.

Hvilket behandlingsbad bruker dere ?

6 kommentarer:

 1. Hei! Bruker også grønnsåpe bad, men fikk beskjed av legen om å kjøpe grønnsåpe på apoteket...Den er jo selvfølgelig myyye dyrere. Ellers går det mye i oljebad. Merker nå at med mindre klær på, så begynner eksemen å bli litt bedre:) Hurra for vår! Datteren min er forresten 3 år.

  SvarSlett
 2. Hei Line - vi bruker faktisk kun Krystall Grønnsåpe fra matbutikken. Og den er jo mye billigere enn alt annet - så vi er jo heldig da dette fungerer for oss.

  Flott å høre at hun er bedre nå :)

  Her sliter lillebror med vonde fingre om dagen - her må vi trå til med litt ekstra oppfølging denne uken, så satser vi på at det forsvinnner raskt.

  Takk for at du la igjen en hyggelig kommentar.

  Klem fra Søskenmamma

  SvarSlett
 3. Hei.

  Gutten vår på 7 år bader i KP bad et par- tre ganger i uken. Det fungerer godt og lindrende. Men det er dyrt! Du nevner at man kan bruke pulver fra Felleskjøpet i stedet for 3% oppløsningen fra Apoteket. Vet du noe om blandingsforhold - er det bare å strø litt i karet til fargen stemmer?

  Hilsen Jorunn

  SvarSlett
 4. Hei Jorunn - har hørt med en mamma som bruker pulver. De bruker 1 - 1/2 ts til et fullt badekar. Håper dette hjelper. Hilsen Søskenmamma Siw :)

  SvarSlett
 5. Supert - tusent takk!
  Vi har bestilt KP pulver på Felleskjøpet til rundt 140 kr. kiloen, så dette blir ganske mye billigere!

  Flott side og raust av dere å dele så mye fra hverdagen:-)

  Hilsen Jorunn

  SvarSlett
 6. Hei Jorunn.

  Så flott at jeg kunne hjelpe med noen tips - ja dette blir jo mye billigere i lengden for flaskene på apoteket kan bli en stor kostnad i løpet av et år.

  Lykke til. Fortell meg gjerne om deres erfaring med pulver da vi aldri har prøvd ut dette.

  Ha en flott helg. Klem Søskenmamma  SvarSlett