søndag 18. januar 2015

Moviestar for a day - for PEF ung


I går ble rommet til storesøster gjort om til et lite filmsett. Filmplot videoproduksjon besøkte oss for å lage en del av et prosjekt for Psoriasis og eksem forbundet. 

Filmplot besøkte oss tilbake i 2011 også, da vi deltok på en film om Likemanns arbeid for PEF.
( se link høyre side for å se filmen  ) 

Dagens arbeid gjaldt et mini portrett på 90 sekunder om en ungdom som har atopisk eksem, som skulle bestå  av et intervju + klippebilder.

Dette er en del av et PEFung prosjekt på totalt 10 filmer hvor man møter forskjellige unge mennesker som forteller hvordan det er å ha en diagnose som faller innunder PEFung sine diagnosegrupper.

Første som fanger øyet når man går inn på rommet hennes er alle pokalene som hun har fått de siste 5 årene gjennom sin deltagelse i freestyle konkurranser. Det ble naturligvis noe fokus på dansen og hvordan hun klarer å kombinere denne sporten med diagnosen atopisk eksem. Det er ikke alltid disse to tingene er helt forenlig med hverandre, men ettersom dette betyr så mye i hennes liv gjør vi så godt vi kan for å få det til å fungere. 

Utrolig stolt av jenta vår som ønsker å stille opp på dette prosjektet som frivillig.
( frivillig arbeid = ingen betaling ) At hun velger å være åpen om denne siden av seg selv. Hun gjør en utrolig viktig jobb, da det er mange der ute med denne sykdommen. 

Det ble en lang dag med mye filming til klippbilder + en veldig spennende intervju del. Til slutt viste hun kveldsrutinen sin med tubifast bandasjer på hendene. 

Det blir gøy å se hvordan de setter sammen dagens filming til kun en filmsnutt på 90 sekunder og hva denne vil bli brukt til og for. 

Veldig bra jobba i dag storesøster. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar