mandag 22. juni 2015

Sommersveisen til lillebror er oppgradert og tørr hodebunn behandlet

Det ble hjemmedag på lillebror og søskenmamma i dag. Med høy feber i løpet av natten og lite søvn var det bare å bli hjemme, til lillebrors store fortvilelse.  

Han gikk glipp av bursdagsfeiringen til læreren og disco med klassen.  Nest siste dag før sommerferien, vi satser på at han er frisk i morgen så han får med seg kosetime med film i morgen.  

Onsdag er det tid for årets utenlandscup i Sverige med fotballgutta - SÅ han må bare bli frisk til dette. 

Utover dagen ble formen noe bedre og feberen uteble, så da tok vi en rask tur til vår lokale frisør for en oppgradering i kjent Christiano Ronaldo stil. 

Lillebror har blitt klipt hjemme de siste månedene, men i dag var det tid for litt ekstra ekspertise og "pampering". Han synes det er skikkelig godt å få vasket håret, så det er fast deal hos frisøren.


Hjemme igjen, ble det avslapning under dyna i  sofaen og litt hodebunnsmassasje med Aco hodebunnsgele. Han er veldig tørr i hodebunnen og da er det godt å klippe bort mye hår. 


Skjulte kloremerker viser seg med det første, men det tar nok ikke mange dagene før håret har voks noe mm og sårene er helet. 


Eksemet rundt munnen og øynene er bedre, men det er mye som er tørrt. 
Locobase repair er kremen vi bruker på slike områder om dagen. 


Området over øyelokkene er et vanskelig sted å behandle. Og et sted som lillebror selv har vanskelig med å smøre ordentlig når har tar morgensmøringen selv på skoledager. Så derfor blir det ofte mye mas om at må smøre igjen og igjen, og på kvelden pøser mor på med fett noe som ikke er populært. 


Aco sin hodebunnsgele er lett å påføre i hodebunner, den er tynn og trekker seg godt inn. Noe flytende så det kan renne noe, derfor har vi håndkle på sofaen. Geleen er ikke fet eller klissete, men gir allikevel fuktighet til hodebunnen. 
2 kommentarer: