tirsdag 18. september 2007

Barn seg i mellom


Var på første foreldresamtale på skolen til storesøster i går og det var veldig hyggelig. Morsomt å få vite litt hvordan sitt eget barn faktisk oppfører seg og det var veldig positivt :-)

De kunne fortelle om en episode da de var på tur i skogen og en samtale mellom min datter og en klasse kamerat. Han klødde nemlig litt på ryggen og spurte læreren om hun ikke kunne smøre han litt. Dette fikk min datter med seg og fulgte nyskjerrig med.

Etterpå gikk hun bort og fortalte at hun også brukte denne kremen og så fant de ut at de begge hadde eksem. Og begynte å diskuterte kremer og kløe. Gutten fortalte veldig informativt at denne kremen han hadde var den beste som man fikk tak i for pappan hans var lege, og dette var selvførgelig min datter enig i. Hun fortalte videre at hun skulle til syden i 4 uker. 4 uker sa gutten, du er heldig du.


Utorlig flott at lærene snapper opp slik hendelser - for de er så verdifulle.

Og ja vi ER heldige - i morgen reiser ungene og jeg!!

Anfi Beach, Gran Canaria.

7 kommentarer:

 1. ååh heldig dere er:D god tur til gran canaria! kos dere:)

  Hilsen j18

  SvarSlett
 2. Yo ka het den kremen de snakket om da? jeg bruker Decubal

  SvarSlett
 3. Jeg tror barna snakket om A-derma. Vi bruker den av og til. Etter å ha brukt Locobase i alle år, har vi nå godt over til Apobase blå/rød ettersom hvor tørre de er. Det er et billig og bra alternativ som ser ut til å fungere for oss.

  Ellers så ble jeg tipset om en ny krem fra Aco som finnes på apoteket. Den heter Miniderm og vi testet den i går og virket veldig bra. Så sammen med maaaange tuber Abobase har vi pakket med oss en Miniderm også.

  Hygggelig at dere titter innom :-)

  SvarSlett
 4. Hei !
  Vel hjemme fra 4 uker på Gran Canaria på behandlingsreise med min 9 år gamle datter, kjempeflott både for ledsagere og barn. Veldig nyttig, masse å lære av sykepleierne,lege og både barn og voksne som var med.

  SvarSlett
 5. Ad bruk av kremer: har lært at vi skal bytte fuktighetskremer med jevne mellomrom, huden blir fort "mettet" av samme kremen.

  SvarSlett
 6. sa bra at det var nyttige uker dere fikk på Gran Canaria. Kunne tenkt meg selv å gå på noe sånt en gang.

  Smart med å skifte fuktighets krem :)

  Mye man lærer. Jeg har for eksemper lært at man kan få dekket 90 % av fuktighets kremmene etter man har brukt 1600kr. dette er ingen som har sakt til meg i alle disse årene jeg har slette med dette.....

  Så jeg har muste tusen vis av peng :(

  The_menace_2@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Ja det med refussjon av fuktighetskrem fikk ikke vi info om før i 2005. Ganske synd at slik info ikke er en selvførgelighet.

  SvarSlett