torsdag 20. september 2007

Første legebesøk

I dag var det vår første dag og vi våknet til 23 grader.

Dagen i dag har gått med legebesøk. Da vi hadde time kl 1115, ble det frokost og en liten tur til butikken som ligger ca 170 trappetrinn nedenfor.

Hadde lege time og litt lunsj og tok deretter vår første tur til stranden i Puerto Rico. Det var helt nydelig. Sol, varmt og deilig sjøvann. Barna storkoste seg fra første stund. Ikke noe sviing pga av saltvannet.Det gjorde mor glad :)

Etter et par timer var det klart for tilbakveien og middag halv fire. Kjøttkaker og potet på menyen. Ikke dårlig det. Etterpå var det tid for bad i bassenget for ungene, før skolen og barnehagen kom for å snakke med oss, deretter bursdags feiring med verdens beste kake og så avsluttet vi kvelden med kveldsmat.

Ved den tiden hadde lillebror sovet i noen timer allerede, da han sovnet under skole/bh møtet kl fem :-) Det ble en lang dag for alle.

I morgen er det klart for første skoledag og alle er spendte.

2 kommentarer:

  1. Flott at saltvann ikke førte til sviing, kos dere videre. Skole og barnehage er topp, barnehagen har tilogmed en "egen" firfisle som heter Oskar
    Fikk du hilsen fra meg på Los Teques?

    SvarSlett
  2. Ja, hilsen og velkomstgave fikk jeg da vi kom tusen takk :-) Ellers hilset lillebror på firfirslen Oskar i går. Det var kult.

    SvarSlett