onsdag 5. september 2007

KP bad med timer


gjør det mye morsommere å bade i behandlingsbad + at barna har konkurransse om hvem som blir brunest. 15 minutter går fortere da. De er så flinke.

8 kommentarer:

 1. La oss håpe de blir kvitt det i 18 år alderen da ;) 9 av 10 stk blir kvitt det da. Jeg er desverre 1 av 10 som vil ha dette resten av livet.

  Gutt 20


  Lite tips, vær tidlig ute og finn ut hva de vil studere og bli.

  Jeg er elektrikker no og det viste seg å ikke å være så bra for hendene. Sprekker opp.

  Lykke til med denne Krigen ;)

  SvarSlett
 2. jeg er ei jente på snart 18, men har ikke blitt kvitt eksemen:( så du er ikke alene gutt 20. å håper barna dine vokser det av seg, bloggeier. Så får jeg vel si god tur til Gran Canaria og los teques og håper du får et trivelig opphold der=)har vært der et par ganger selv^^

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggelig meldinger. Godt å høre fra dere "store" som har levd med denne sykdommen hele livet. Vi mammar tenker jo veldig på dette hvordan dette blir etterhvert med årene og vi hører jo rundt om kring at " dette vokser de seg vel av seg" - men vi tenker og håper ikke å mye. Tar det som det er med de gode og dårlige periodene og håper heller at de gode periodene vil bli lenge :-) Håper dere har det bra.

  SvarSlett
 4. Hey, Jente 18 ;)
  Kordan står det til med deg og din fight mot dette %#¤#¤ greiene? Jeg merker no selv at huden no blir mye tørrere en vanlig pga kulden, har på et vis klart å holdt det i sjakk med hard desiplin.

  Noen av dere som tar sån spesial sol? Jeg har tatt det no i noe uker, men må si at det er lite digg på huden dagen etter på.

  Gutt 20, fra Bergen

  SvarSlett
 5. heij dere:)

  Gutt 20, bergen:
  går ikke så strålende her. har vært hjemme tre dager fra skolen denne uken for å behandle eksemet, siden jeg har hatt utbrudd. er ikke helt bra enda, tørr og sår, men er jo litt bedre enn det jeg var i helga. kunne godt trengt litt lengre tid å behandle det hjemme, for det er ikke så behagelig å sitte på skolen 6-8 timer hver dag med eksem;O
  enn med deg da gutt20?

  takk bloggmamma:) håper du og dine koser deg nå på gran canaria:D

  jeg tok spesialsol på hudavd. her før, med litt effekt. den soltypen som hjalp mest var uva/b, mens rn annen soltype bare gjorde det verre(tror det het noe som tl20 elns)

  hadde vært interessant å hatt dere på msn, slik at man kunne delt erfaringer og slikt:D

  hilsen jente på snart 18;D

  SvarSlett
 6. Hei, jente på snart 18 ;)

  Nedsig at du ikke er bra, føler med deg der :( må være ekstra kjipt for jenter å ha eksem.
  Et lite tips mens du er hjemme fra skolen er å ta på noe digg musikk også bare smørre seg i vei eller å sitte å se på en good film. Hjelper litt på humøret :)

  Jeg har gått litt opp og ned i det siste, er veldig glad i å trene. Men no denne uken har jeg måtte tatt det litt med ro. Var syke meld i 2 dager fra jobben. Som er ganske kjipt.

  Hadde vert digg med msn ja ;)

  min er the_menace_2@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Så fint at dere får "pratet" litt her. Det er alltid veldig godt å snakke med noen som vet hva dette er. Derfor har jeg laget et forum for oss som lever med dette på en eller annen måte.

  På http://www.aaenorge.com finner dere dette.

  Dere kan evt. få min msn på mail aaenorge@aaenorge.com

  God bedring jente 18.

  SvarSlett
 8. tuusen takk søskenmamma:D jeg har registrert meg på forumet: nicole kaller jeg meg:)

  jente18

  SvarSlett