tirsdag 1. januar 2008

Tid for evaluering

Nytt år og i midten av januar er det tre måneder siden vi kom hjem fra Gran Canaria og vårt flotte opphold på Los Teques.


Vi har hatt noen gode måneder. Smøringen har stort sett kun vært morgen og kveld med Ureadin 10 på kroppen - Apobase/ Locobase / Ceridal på hender og ansikt.


Problemområdene har hovedsakelig vært ansikt og hender - (som har blitt behandlet med Alsol og kortison krem ) kroppen har vært ganske bra.


MEN..... nå ser det ut til at ting ser ut til å endrer seg.


I kveld dagen før hennes 7 årsdag - begynner eksemen til storesøster og snike seg tilbake. Ureadin 10 svir på flere steder på kroppen der utslett har dukket opp. Svien er så vondt så vondt og tårene er tilbake og vi blåser og blåser for å dempe svien. " I morgen må du kjøpe mer rød Apobase mamma, for nå må vi ta en liten pause med sydenkremen " sier hun fornuftig :-)


Hun har fått to stygge sår rundt munnen, etter mye tørr hud og pelling. Vi legger på Alsol om slag som tidl vist, men denne eksemen er vanskelig å behandle og er desverre veldig synelig.


Lillebror har fått eksemen tilbake i ansiktet og det er så vanskelig og ta. Hans to arr i panna har fortsatt en tendens til å bli kloret opp og utslett begynner å strekke seg fra hårfestet og ned i kinnene og under haken.
Men vi vet nå hvor bra hverdagen kan være og at vi kan klare å ha det slik over en lengre periode. Vi er fit for fight og skal klare å komme oss gjennom en litt mindre bra periode.


3 kommentarer:

 1. Stakkars barn!
  Bra dere skal til syden igjen!!

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Vi har begynt å telle dager til vi igjen drar til Gran Canaria i mars. Det skal bli så godt å komme tilbake og det skal bli hyggelig å besøke Los Teques igjen. Vi reiser privat denne gangen sammen med resten av familien.

  SvarSlett