lørdag 24. november 2007

Reklamerer nok en gang for Ureadin 10

Ureadin 10 ... en fantastisk lotion fra Spania. Takker sykepleier Atle, Los Teques som tipset oss om denne.

Etter at vi kom hjem for nå 2 måneder siden, har vi kun brukt kortison på hender og hode. Huden på kroppen til lillebror og storesøster har kun blitt smurt med Ureadin 10, og den er babymyk. ( noen sprekker her og der betyr ikke så mye da ) Får nesten tårer i øynene av å se på de, det er så utolig godt å nesten være som alle andre. Vi smører morgen og kveld, og ungene har det kjempebra.

Denne kremen inneholder urea og dette kan svi, noe som ungene av og til merker i form av kulde. Da er det bare å blåse litt på dem og det hjelper. Sykepleier Atle tipset om at det er lurt å gå ut og smøre, men i vinter Norge kan det være litt vel kaldt :-)

Vi hadde med oss 3 liter hjem og vi har brukt 2 liter på disse to månedene, så med tanke på at vi ikke skal sydover før i mars igjen var det utolig snillt av min tante som bor i Spania og handle litt for oss. Hun tok med seg hele 4 liter til oss hjem til Norge. Tusen tusen takk.

I morgen har storesøster danse oppvisning og vi ser at den fine huden hennes gir henne litt ekstra selvtillit.

3 kommentarer:

 1. Er ikke Ureadin 10 nesten det samme som Eucerin 10 % karbamid? Har dere prøvd den? Den kremen funker utmerket på vår sønn, også slipper vi å dra helt til Spania for å kjøpe kremer :)

  SvarSlett
 2. Kansje det et et norsk alternativ, men vi har prøvd dette og jeg følte at ungene syntes at denne svei mye mer enn denne Ureadin lotion.

  Kjempefint at dere er så fornøyde mer Euerin m/ karbamid og at dette kan være et tips for andre :-)

  SvarSlett
 3. hei,
  har du noen erfaring med agrysan (pattesalve)? denne har jeg fått anbefalt for atopisk eksem men har bare forsøkt den på sønnen min noen dager foreløpig..

  SvarSlett