fredag 1. august 2008

Nytt produkt fra ACO

ACO SPECIAL CARE Alsolgel

Beskrivning
Lindrar klåda och verkar uttorkande. För insektsbett som kliar lätt eller vätskande sår och eksem.Stryk gelen på det irriterade området en eller flera gånger varje dag. Undvik kontakt med ögonen.
Kort beskrivning Klådstillande vid t. ex.i nsektsbett och vattkopporUttorkande av vätskande sår och eksemSvalkande
Viktiga ingredienser Aluminiumacetotartrat som är klådstillande och uttorkande

Dette er et produkt i Aco familien akkuratt som Alsol oppløsningen som vi bruker mye av i vår behandling på eksem.
Vi fant denne gelen på apotek i Sverige og måtte prøve.
Storesøster fikk mange nye mollusker på bena og resten av kroppen i forrige uke . Forbløffede nok ser det ut til at denne Alsol gelen å dempe molluskene henenes, så dette fortsetter vi med for å se videre resultat og krysser fingerene.
Den inneholder mye av det samme i oppløsningen så den kan nok være fin å bruke rett på eksem også. En raskere behandling på hektiske dager. Vi får prøve det ut.

2 kommentarer:

 1. Hei og takk for innspill på bloggen vår.

  Uff, når jeg leser om dine barn så skjønner jeg at vår lillegutt ikke er så sterkt angrepet av eksem likevel. Men, som jeg og mannen har diskutert, det er jo ille nok for lillegutten vår ...

  Jeg skal følge med på bloggen din og forumet du informerte om. Alltid kjekt med tips og råd fra andre. Og tusen takk for at du deler det med oss. Du skal vite at jeg satt med tårer i øynene ...

  Varm klem fra fru G ...

  SvarSlett
 2. wow..kommet en slik gel også..tror jeg må få tak i den,liker veldig godt den oppløsningen som man har på strømene,synes den funker bra.

  SvarSlett