onsdag 20. august 2008

Legetime for storesøster i dag


ettersom vi trengte nye respeter på kortison kremer og storesøster var litt ille nå fikk jeg ordnet for en legetime i dag. Vår spesialist som har fulgt oss helt siden ungene var små.
Det er vel ingen hemmelighet at jeg til tider har hatt litt skurring med denne legen og i dag var ingen unntak. Føler liksom ikke har vi blir hørt. Det er om og gjøre å bli fortest mulig ferdig og få oss ut derfra igjen. Forhåpentligvis ikke hans intensjoner men det er slik det føles.
Han mente at noe av det vi synes likner på mollusker ikke var det - heller infiserte kloremerker.
Enig for noen av merkerne men ikke alle. Bra med KP bad her sa han... og det er jo det vi gjør.
Han mente at huden hennes var myk og at det så veldig bra ut. Ja, det er jo hans mening som ikke så henne i helgen.
Han fortalte henne at hun kunne være glad at hun var frisk og rask, og at dette ikke var noe å bry seg om. Som om en 7 åring med skjemmende utslett bryr seg om det.
Han anbefalt at vi tok oss 5 min morgen og kveld for litt smøring. Litt smøring... vi bruker i allefall godt 30 min på vårt vanlige kvelds stell og nesten 1 time på ungene når de behandles.
Han tipset oss om at det kunne være lurt om storesøster tok med litt krem på skolen. Det er ikke vårt første møte med eksem akuratt. Hun har fetkrem, vaselin og lebepomade fast i sekken.
Han ga oss Ultracontinol på øynene og ny resept på Elocon, som vi er godt kjent med.
Han syntes ikke det var noen hensikt i å ha ny time hos han før til neste år. Jeg ringer når jeg føler for det jeg var mitt svar da.
Hello.. snakk om å ikke være på samme planet da.
...
Ettersom storesøster begynner å bli så stor og styrer veldig mye å smøringen selv, synes jeg at han kunne snakket mer med oss ( ikke bare til oss ) .. eller rettere sagt med henne. Kansje hørt litt hvordan hun hadde det og kansje skyte litt av henne. Tror det hadde gitt henne litt ekstra stå på vilje mht til behandlingen. Men nei. Trist, synes jeg.
Noen i Oslo området som kan anbefale en ny hudlege / allegi spesialist til oss. Tror det er på sin plass å bytte lege og få ett nytt syn på ting. Send meg gjerne en mail: post@sehan.cc
.....
Hva gjør vi nå ?
Vi fortsetter som vi pleier :)

4 kommentarer:

 1. Har også opplevd å bli "avskrevet" av barnelege, mente datteren vår ikke skulle komme mer på kontroll, dette hadde vi kontroll på mente han... Han ga oss ikke informasjon om voksentoppen feks, det var det legen på behandlingsreiser som gjorde, topp lege som snakket rett til barnet, undersøkte grundig og skjønte det er masse arbeid med eksem, dessverre jobber han på sykehuset i Ålesund, så vi får ikke brukt han som lege.
  Trenger bekreftelse på at hun har astma, fikk diagonsen på voksentoppen, men kvier meg for å ta kontakt med den "gamle" legen igjen. Det eneste han duger til er å skrive ut attester på at hun har eksem, takket være den attesten at vi fikk behandlingsreise.

  SvarSlett
 2. huff..trist at dere har det slik,skrev akkurat i bloggen vår om noe ligende,men at nå vet jeg bedre og vet mer så kan kreve mer også.

  håper seriøst dere finner en ny lege,kan ikke hjelpe dere siden jeg bor i nordland,men dere finner noen,det er jeg sikker på.
  lykke til i jakten da =)
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei,

  Vi har og to barn som sliter med eksem og kløe. De er nå 10 og 15 år og har hatt problemet siden de var små. Da yngstejenta var liten kom jeg i kontakt med en dame som solgte meg aloe vera juice og kremer. Det var begynnelsen på et mye bedre liv for begge barna. Huden ble så mye bedre av disse produktene. Jeg valgte etterhvert å bli forhandler selv, da jeg sparte mye penger på den måten. Jeg har venner og bekjente som stadig gir meg tilbake meldinger på det vi og har opplevd. Den siste var ei som har gått til lege med datteren i årevis og han selv uttalte at "Når det gjelder smøring til henne så bruker du bare den Aloe Vera kremen, det ser ut til at det er den som funker". Hvis du synes dette kunne være spennende kan du logge inn på http://www.cosmopharmas.com/NO25506Sjekk referansene der. Det er ikke så mange foreløpig for vi har nettopp fått den spalten.
  Lykke til
  Hilsen Tobarns mor

  SvarSlett
 4. tusen takk for mange fine tilbakemeldinger og mails

  da er vi på vei til ny lege :-)

  SvarSlett