torsdag 9. oktober 2008

Dexem

I går leste jeg igjen om den nye kremen Dexem på deres hjemmeside dexem.no og hadde noen spørsmål til legemiddelfirmaet Antula som står bak produktet som jeg sente på mail til de i går formiddag.

Senere på kvelden fikk jeg en hyggelig telefon fra Tore Martin som kunne oppklare en del ting rundt Dexem.

Det står bla på dexem.no at:

Ved eksem er Dexem et godt kortisonfritt supplement som lindrer kløe og forebygger infeksjoner i huden og kan dermed minske bruken av sterke kortisonpreparat og antibiotika.

Jeg forstod dette sammen med deres Tv reklame at dette var et produkt som de mener at kan erstatte kortison. Dette er ikke tilfellet. Dette er et produkt som skal være med på å forebygge.
De skriver:

Ettersom Dexem virker kløedempende, beroligende og forebyggende på infeksjoner, kan den brukes på alle typer eksem.

Hvordan skal da dette brukes ? De skriver:

Ved samtidig bruk med andre produkter anbefales at Dexem påføres etter innsmøring av andre kremer eller lotioner.

Noe som virket litt rart på meg. Det skal smøres etter annen behandling - hvordan effekt får dette da ? Tore Martin fortalte at dette skulle fungere som et bakerieskjold på huden noe de også skriver om et annet sted på siden:

All eksem kan angripes av bakterier, som oftest stafylokokker eller streptokokker, og da bli infiserte. Å redusere mengden sopp og bakterier er derfor en viktig del av behandlingen av symptom ved eksem og andre hudirritasjoner. Dexem inneholder det bioaktive 2QR-komplekset. Denne ingrediensen støtter hudens eget immunforsvar. Polysakkaridene har en unik evne til å feste seg til skadelige bakterier, som da blokkeres slik at hudcellene beskyttes mot angrep. Ved å redusere den bakterielle belastningen og optimalisere forholdene på huden hjelper Dexem huden tilbake til en normal frisk tilstand. Dexem beskytter altså huden ved å støtte hudens eget immunsystem. I tillegg tilfører Dexem fuktighet og styrker huden.

Ble veldig postivt overrasket over Antula sin tilbakemedling som også gjorde meg mye klokere på deres nye produkt Dexem.

Så da er det kansje verdt å prøve dette ut på mindre områder for en periode og se hvordan resultatet blir.


Pris : Dexem creme 30g / ca. 76,50
Pris : Dexem foam 100ml / ca. 128,00

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar