fredag 10. oktober 2008

Vi handlet Dexem i dag

Dexem creme 30g til 99 kr. Dyrt. Altfor dyrt etter min mening.

Første inntrykk da vi åpnet den var at den minnet om Agrosan fra helsekosten som inneholder Tea Tree oil. For det var denne lukten som møtte oss.

Smurte på hendene til lillebror og den første reaksjonen hans var: "Det svir. " Dette nok fordi at den føltes kald på huden, og det er veldig lett for ungene å forveksle med sviing.

Lillebror var trett i kveld og det var ikke helt tiden for å prøve ut noe nytt - så vi får prøve igjen i morgen.

Ungene har jo prøvd en del kremer opp igjennom årene med forskjellig første intrykk, så de er fryktelige kritiske til nye ting. Redslen for at det skal svi og gjøre vondt er der.

7 kommentarer:

 1. Hei! Flott side dere har. Jeg er veldig spent på erfaringen med Dexem. Den innheolder Q2R kompleks som er utvunnet fra Aloe Barbadensisplanten (en aloe vera slekt).Skal angivelig være bakteriehemmende. Jeg har ingen erfaring eller hørt om andre som har erfaring. Lykke til i kampen mot eksemet!!!

  SvarSlett
 2. Er også veldig skeptisk til nye kremer! Har strevd i mange år, men har nå eksemen under kontroll,så vil ikke utfordre sjebnen

  SvarSlett
 3. Fant siden deres da jeg lette etter informasjon om Dexem. (Jeg er voksen mann, plaget med eksem siden jeg var liten, har brukt Elocon i årevis, men nå virker den dårlig). Var på apoteket i går for å se etter Dexem, men hadde også lest om Zona (aktivt stoff er Zonase), så jeg dro på helsekosten i stedet. Prøver den nå. Den er også veldig dyr, 250,- på Life.

  SvarSlett
 4. Hvordan går det med utprøvingen?

  SvarSlett
 5. Hei Eksemmamma.

  Det er kun storesøster som bruker denne på hendene sine og det er vanskelig å se noen effekt enda synes jeg. Hun smører morgen og kveld etter fuktighetskremen.

  Må vel gi det litt lenger tid. Men som du selv skriver lengre opp så er jeg og skeptisk til slike nye kremer som skal være så fantastiske.

  Kommer tilbake vettu:-)

  SvarSlett
 6. anonym igjen. Det gikk veldig galt å stoppe med Elocon, ble veldig dårlig etter en uke. I tillegg gir ikke Zonase selv nok fuktighet, må blandes med andre, sverger til Vaseline Extra Strength som er billig og god. Kjøpte også Dexem, både krem og hodebunnslotion. Som dere har jeg ikke noe særlig effekt med kremen, men for hodebunnen lindrer den kløe ganske effektivt.

  SvarSlett
 7. Hei igjen Anonym,

  så kjedelig å høre at du har blitt verre igjen.

  Vi prøver stadig ut Dexem men uten de store resultatene.

  Til hodebunnen til ungene har vi vært godt fornøyd med å bruke Fungoral shampo + Cosmicas hodebunnsgele når de er tørre.

  Når det er eksem der fungerer jo bare kortison og da har vi brukt Locoid Cleo.

  Nå i den siste tiden har vi prøvd ut Decubal sin Scalp treatment og den fungerer også veldig bra.

  SvarSlett