torsdag 20. november 2008

Prikker på huden

Huden til begge ungene er veldig bra akuratt nå, men ... det må jo alltid være noe føler jeg. Storesøster har fått en masse utslett i form av prikker. ... jeg tror at jeg at blogget om dette tidligere også ved en annen anleding dette også kom. Rare greier... det der. De er ømme og kvise ligende .. så det er nok en slags infeksjon i huden som forårsaker dette men hvorfor. Noen som kjenner til dette.... hva kan vi gjøre med dette da ?

4 kommentarer:

 1. slik har faktisk storebror her,en på armen,ligner på en kvise i starten,men blir skikkelig rød og betent og stor..aner ikke hva det er..rop ut om du finner ut av det!

  SvarSlett
 2. Får infisert eksem i form av væskende "bobler" i huden som er helt blanke og noen som det er gult verk i. Får dette hvis jeg har spist noe jeg ikke tåler (den lista er uendelig lang :( ) eller hvis jeg stresser og ting går på psyken min....

  En penecilinkur eller fire i året er mustet for disse infeksjonene mine, de blir ikke borte uten det.

  Uff, det er så mye lettere å leve med eksem når en blir større. Det vil dine søte små forstå snart, eller vi håper selvfølgelig at de har vokst det av seg innen den tid ;)

  SvarSlett
 3. Hei! Gammelt innlegg, men jeg svarer allikevel. jeg har atopisk eksem, og får også slike "byller" innimellom. I følge legen min er det noe som av og til kan "følge med" atopisk eksem. Har fått råd om å vaske det med klorhexidin.

  SvarSlett
 4. Takker for gode råd. Dette utslettet kommer og går og nå har storesøster fullt av de igjen. Skal notere Klorhexidin.

  Leser at " Klorhexidin brukes til sårdesinfeksjon. Klorhexidin dreper eller hemmer tilveksten av ulike typer bakterier. Brukes utvortes til vasking. Annen bruk som foreskrevet av lege. "

  Nå er storesøster full av disse igjen.. får ta en nøyere titt i kveld, hvis ikke får vi vise de til legen. De er liksom aldri dere når vi har legetime slik at vi får vist de frem.

  Igjen takk.

  SvarSlett