mandag 23. februar 2009

Flettedag

Vanligvis når vi er på syden ferie er det jeg som lager syden fletter på storesøster. Denne gangen ønsket hun seg veldig ordentlige syden fletter ettersom jeg, mamma bare klarer å lage fem.
Så i morges hadde hun time med en spansk jente som kom på hotellet og flettet jentene for en billigere penge enn utenfor. Så da satt hun seg da og bet tenna sammen i en halv times tid og fikk hele 15 stykker. Hun ble kjempefin og var fryktelig stolt etterpå.

Fikk en flott dag ved bassenget i dag. Storesøster har fått seg mange nye venner og de holder på hele dagen under og over vann. Lillebror er ikke noe bedre han heller .. denne siste uken har han kastet armringene og svømmer nå selv et par tak over vann og enda flere under vann. Det er der han liker seg og har ganske bra kontroll på dypet.
Eksemen er kjempebra. Vi smører kun med Ureadin 10 samt Ceridal i ansiktet. Solkremen er det gode kjente Vichy.


Vi er naboer til et flott fotball anlegg - det er selvførgelig lukket for oss men utenfor er det noen fine grønnt områder som lillebror og pappa har sparka litt ball på i dag. Her øver de på både det ene og det andre som eks. såle. Jeg er helt grønn - men lillebror har peil han. Her i nyinnkjøpt Barcelona drakt ( utgaven er fra noen år tilbake, men jeg syntes at denne fargen er SÅ fin ) - med Messi på ryggen. Han er den feteste spilleren på "Barsha" sier pappa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar