mandag 2. februar 2009

Grønnsåpebad

Du trenger bare et badekar og en grønsåpe flaske fra matevarebutikken. Vi bruker 8 spiseskjeer til et fullt badekar. Det blir en deilig lukt på badet :-)
Storesøster har fått litt utslett her og der etter helgen. Hva det kan skyldes ... hun spiste vanilje is på lørdag ( en liten glipp ) ? Vi har jo ikke gitt noen av ungene melk eller produkter med ubehandlet melk siden september. Kansje det har noen sammenheng... hvem vet. Vi har valgt å vente til etter ferien for å gi de dette - for igjen å se om vi merker noen forandring.


En kan se her på ryggen at det begynner å komme smygende... slik er det også nedover bena, hendene og i ansiktet over øynene og rundt munnen.


På den ene hånden har hun fått væskende utslett -
Det blir Elocon - bandasjer på hendene - og pheamin ettersom hun klør så fælt.

4 kommentarer:

 1. Hei igjen!
  Hvor ofte bader dere i grønnsåpe?

  SvarSlett
 2. Heia... vi prøver å bade ungene to - fire ganger i løpet av hele uken. Ikke alltid like lett å få til, men dette er mye letter å gjennomføre enn KP bad synes jeg.

  Meeen.... ungene synes dette begynner å bli fryktelig kjedelig så det hender vi må gå en del runder for å få de oppi badet :-)

  Har dere prøvd enda ?

  SvarSlett
 3. Vi har ikke kommet så langt ennå, men er motivert til å begynne, hvor lenge bader de?

  SvarSlett
 4. Heia ..ungene bader i ca 20 min hver seg. Fungerer veldig bra for oss. Er veldig overrasket - torrer liksom ikke ut huden pa samme mate som KP.

  SvarSlett