torsdag 26. februar 2009

Lang tur hjem

Det ble en lang og trøttsom tur hjem i natt. Flyet gikk nesten som planlagt ca 0300 og ungene var kjempeflinke. Lillebror var ikke noe trett i det hele tatt og sovnet ikke før nærmere 0500 ... han fikk mat, spille ds og se filmen Kong Fu Panda... . Til slutt klarte han ikke lenger å holde seg våken og sovnet til vi landet på Gardermoen 0945. ( Flytiden ble 5 timer 45 min )
Storesøster derimot har skjønt det. Det er nemlig lurt å sove - for da går det mye raskere. Hun sov hele veien .. tok seg bare en liten spisepause før hun la seg til igjen med koseteppet og Littlest Pet Shop kosedyret sitt Dina.

Dina er forøvring nyvasket og litt vinglete i nakken etter rens på hotellet. Hun ble kidnappet fredag og jeg etterlyste hver dag etter det. Masa og masa på alle rundt omkring på hotellet - da jeg var 99 % sikker på at hun hadde forsvunnet fra rommet vårt ifb med sengetøy skiftet .

Lykken var på topp da det banket på kl 0800 avreise dagen - der var Dina nyvasket pakket inn i en pose.

....

2 kommentarer:

  1. Artig å lese hvordan dere har hatt det i syden:) Flott at barna ikke reagerte på klorvann, men hjemreisen...

    SvarSlett
  2. Ja, hjemreisen ble en smule laaaaang. Mamma var sliten ... jeg klarer jo ikke sove på flyet. Så ungene ble pent plassert foran en film da vi kom hjem - så mamma og pappa kunne sove ut litt :-)

    SvarSlett