tirsdag 23. november 2010

Physiogel AI Creme - Nyhet

Ny behandling ved dermatitt, atopisk eksem og lignende tilstander kjennetegnet ved kløe, tørrhet og inflammasjon. Physiogel A.I. minsker kløen og irritasjonen og gjenoppbygger den ødelagte hudbarrieren. Er så mild den at kan brukes på hele kroppen, også i ansiktet. For babyer, barn og voksne. Inneholder ikke parfyme, konserveringsmidler, parabener, fargestoffer, emulgator eller lanolin som kan irritere huden, ødelegge hudbarrieren eller gi allergi.


Var innom vårt apoteket vårt i går og etter å sett reklame av denne nye kremen, som skal være så fantastisk for eksem hud, spurte jeg pent om en prøve av denne. Fikk med meg to små tuber hjem.

Men jeg hoppet ganske høyt da jeg så prisen på denne kremen og det sier meg vel egentlig med en gang at dette er en krem vi ikke kommer til å bruke.

Nok 399,- for 150 ml koster den !!!

Bruksmåte : Huden smøres 2 ganger daglig, morgen og kveld; eller oftere ved behov. Kan anvendes overalt på kroppen, også i ansiktet og rundt øynene.

Sammensetning
Aqua, Olea Europaea, Glycerin, Pentylene Glycol, Palm Glycerides, Olus, Hydrogenated Lecithin, Squalane, Betaine, Palmitamide MEA, Sarcosine, Hydroxyethylcellulose, Sodium Carbomer, Carbomer, Xanthan Gum


Hvis vi skulle bruke denne på begge barna overalt på hele kroppen ville vi bli ruinert ganske fort. Med et forbuk på ca 2 tuber på 3 dager - hadde jo ikke dette gått. Kansje et alternativ på hendene til ungene.


Ser fra ulike blogger som er Buzzador at denne kremen er delt ut til disse for testing. Så med tanke på dette og at det er en nye krem er det kansje mange der ute som prøver ut denne om dagen. Hører gjerne fra dere der ute om denne kremen er verdt prisen sin.

Takk.

6 kommentarer:

 1. Vi har prøvd denne både på ungen og pappa i ca 3 dager - ikke noe stor foskjell. Det er ikke noe mirakelkrem for en sånn pris.

  SvarSlett
 2. Vi har også prøvd kremen, men syntes ikke at den hjalp på kløen, og prisen er jo til å få bakoversveis av....

  SvarSlett
 3. Vi provade denna förr två år sedan och var inte särskilt imponerade. Minskade / lindrade inte särskilt mkt på kliandet samt att priset gör att det inte är värt effekten heller.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for tilbakemelding på Physiogel Al Creme - det setter jeg veldig stor pris på.

  Vi har ikke fått prøvd denne ut enda - prøvene ligger fortsatt i veska mi.

  Skal huske å ta de frem i kveld slik at storesøster kan prøve ut på hendene sine.

  SvarSlett
 5. Absolutt ikke verdt prisen nei....
  Har prøvd den uten effekt og ganske misfornøyd, ungene ble faktisk litt verre av den

  SvarSlett
 6. den beste kremen, men nå for man ikke å kjøpe på apoteket. veldig synd

  SvarSlett