tirsdag 4. september 2012

Dag 20 - krystallfiolett og alsol


I dag har ungene fått litt behandling av en  sår finger og såre tær.
Lillebror har hatt en vond finger mens vi har vært her men den har leget godt med bare klimabehandling intill besøket i Palmitos Park.  Da vi tok papegøye bildet under  - ser dere at det henger en fugl i pekefingeren til lillebror - dette var jo selvførgelig den vonde fingeren hans. Fotografen gjorde jo et lite triks mens den hang der også som gjorde den værre stakkars. Han snurret papegøyet rundt, mens den holdt seg fast i fingeren til lillebror. Alle lo og syntes det var veldig gøy selvførgelig og lillebror lo med, men jeg skjønte jo fort at dette hadde gjordt veldig vondt stakkars. Derfor har det blitt noen dager med alsol på fingeren + krystallfiolett pensling + at vi for første gang prøvde smøring med kortisonkremen Flutivate salve  ( som er den svakeste kortisonkremen i gr 3 ).


Det har vært mange fiolett - prikkete barn her under oppholdet. Lillebror har bla også hatt fiolette øreflipper. Jeg har blitt påminnet på hvor effektiv krystallfiolett er på sprekker i huden  - og kommer til å bruke dette enda mer når vi kommer hjem.

Flutivate salven syntes jeg også virket veldig bra og denne svir ikke noe i forhold til Elocon som også er en kortisonkrem i gr 3.

Storesøster derimot har noen vonde tær og fikk en morsom variant av alsolomslag. En alsol fylt hanske som ble tredd utenpå foten hennes. Man tar det man har :)


Dagens leksjon om kortison gruppe 3 som kan være greit å vite.

Svak: Flutivate
Middles: Elocon
Sterk: Betnovat

2 kommentarer:

  1. Nyt den siste uken på LT. Håper de får en langtidseffekt etter retur til Norge. Her teller vi dager til vi skal til LT.

    SvarSlett
  2. Tusen takk Elin - det er bare å glede seg. I dag har det vært en temp endring - bare 25 grader nå kl 2100 mot opp mot 29 tidligere. Godt å kjenne litt frisk luft - kaldt er det ikke :)

    SvarSlett