onsdag 5. september 2012

Dag 21 - pappa kommer på besøk

I dag har vi voksne jobbet med gruppearbeid som skal fremføres til mandag. Gruppa begynner å blir ganske klar og vi er jo alle sammen glade i skuespill.  Haha : )  ( vi har fått rollespill oppgave )

Gikk over fjellet til skolen kl 1100 og ungene var klare på skolen kl 1200. Da var det rett ned på Anfi stranden for KLIMABEHANDLING. Det er en fryd å se ungene kose seg på stranden sammen - vi har bitt en utrolig fin og sammensveiset gruppe nede. Ungene leker på kryss og tvers, gutt og  jente, stor og liten.

Hadde foreldremøte med skolen etter middagen og lærerne roste også elevgruppen.  I morgen skal de på tur til Korset som ligger litt opp i fjellet over skolen. Det blir nok spennende. Ungene skal ta med seg kamera og har lovet å ta noen bilder på toppen.

Dagen i dag har vi ventet litt spesielt på ettersom pappaen vår ankom Gran Canaria. Vi har vært og besøkt han på hotellet hans i kveld og det var så hyggelig å se han igjen etter 3 uker. Han  skal være 1 uke på Sunwing Resort og reiser hjem sammen med oss. Det var litt godt å besøke Sunwing igjen - et hotell som vi har vært veldig fornøyd med to ganger vi har feriert hder - både i 2008 og 2010. De hadde pusset opp en del og det hadde blitt kjempefint.  Pappa må jobbe på dagen og så treffer vi han på stranden om ettermiddagen. Det blir kjempebra. Ungene fikk tatt en liten dukkert i bassenget der og så ble det kveldsmat på hotellet <3 p="p">
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar